AWOX U5600str Android TV Google Play Store Durduruldu Hatası Çözüm.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Kumanda çalışmama hatası ile ilgili ekranda
maalesef sistem arayüzü durdu hatası veriyor. Çözümü var mıdır. Resimde çektim. ekledim.
kanal değiştirmeye çalıştığımda TV bu hatayı veriyor. nasıl halledebiliriz....

Ekran-Alintisi58ac2c26ae3d4084.jpg
Çok anlamam ama , muhtemelen farklı bir yazılım ,tvnin sistem arayüzü yazılımıyla çakışıyor veya sürüm, veya api farkı var.

yolgezer Çevrimdışı

yolgezer

Aktif Üye
2 Haz 2019
398
hocam arkadaşlar ın winrar ı eski sürümdür.Winnar nedense bir sürümde eskiye dönük versiyon uyumsuzluğu yaptı.İş yerinde dr sıkça karşılaşıyoruz rar bozuk gibi algılanıyor.Güncel winnar sürümünü denesin hata alan arkadaşlar.
yeni bazı rarlama teknikleri var. onları eski winrar sürümleri okuyamıyor. şöyle diyeyim asıl sıkıntı nt tabanlı zamanlarda çıkmış wnirar 3.90 gibi sürümler 5.0 ve üstü winrarla hazırlanmış arşivleri okuyamaz.
he bi de komik olan çok eski winrarlar tarafından desteklenen bi uzantı da artık kaldırıldı. çünkü bu uzantılı dosya ile sisteme girilebiliyormuş.
ya öyle bi şey ki bu uzantının kodlarını bile kaybetmiş adamlar. kodlarını bile bulamadıkları için de direkt uzantıya olan destği kaldırdı. yani eski winrar yeni rarları okuyamıyor. yeni winrar da bu eski arşivi okuyamıyor.
buna komik mi diyonuz?

-afedersiniz- tuvalete gitmeden izlemeyin. sonra olacaklardan ben mes´ul değilim :)

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
AWOX 50 127 EKRAN UHD 4K ULTRA HD LED TV U5000STR
bu modelde hangi panel kullanılmış acaba.

T Çevrimdışı

tevgen

Yeni Üye
20 Ocak 2019
38
37
ben ğüncelleme indirdim ama tv ye kuramıyorum onuda anlamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yükleme sayfasında yüklerken hata veriyor baştan başlıyor sonra yüklemeden
güncellemeyi

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
ben ğüncelleme indirdim ama tv ye kuramıyorum onuda anlamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yükleme sayfasında yüklerken hata veriyor baştan başlıyor sonra yüklemeden
güncellemeyi
Eklediğim videoda anlatılan şekilde yapmanıza rağmen sorun yaşıyorsanız lütfen size en yakın yetkili servis ile irtibat kurun :ok

limonlusoda Çevrimdışı

limonlusoda 

Aktif Üye
16 Haz 2019
61
50
Adem Bey merhaba youtube üzerinden size U5600STR modelinin ölçülerini sormuştum hatırlarsanız. Bir tane aldım bu akşam servis gelip kurulumunu yapacak herhalde biliyorlardır ama ben size de sormuş olayım. Ölü pixel ve renk sızması testi yaptırmak istiyorum nasıl yapılıyor yardımcı olur musunuz teşekkürler.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Bey merhaba youtube üzerinden size U5600STR modelinin ölçülerini sormuştum hatırlarsanız. Bir tane aldım bu akşam servis gelip kurulumunu yapacak herhalde biliyorlardır ama ben size de sormuş olayım. Ölü pixel ve renk sızması testi yaptırmak istiyorum nasıl yapılıyor yardımcı olur musunuz teşekkürler.

Hayırlısı olsun sevgili limonlusoda limonlusoda

Aslında Vestel üretimlerde servis menü üzerinde bu kontrol var ve sıkça kullanıyoruz.

AWOX marka üretimde de var lakin loopta kalabiliyor o nedenle kullandırmıyorum üyelerimize.

Bu nedenle Youtube üzerinde bu tarz tets videolar üzerinden kontrol sağlamanı rica edeceğim senden.

Yine de sen söyleyince tekrar kontrol etme ihtiyacı duydum, 1 saate kadar çekime gireceğim, o zaman kontrol edebilirim, umarım geç kalmamış olurum :)

limonlusoda Çevrimdışı

limonlusoda 

Aktif Üye
16 Haz 2019
61
50
Adem Bey merhaba cihazım geldi vermiş olduğunuz yeni yazılımı yükledim kurulumunu tamamladım. Detaylı inceleyip yazacağım fakat ilk gözüme çarpan sıkıntı youtube uygulamasında videolar oynatılmıyor netflix çalışmıyor sebebini biliyormusunuz ? Kendi uygulamalarını kaldırıp apk yükleme durumu var mı bununla ilgili de açıklayacı video çekerseniz süper olur selamlar.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Bey merhaba cihazım geldi vermiş olduğunuz yeni yazılımı yükledim kurulumunu tamamladım. Detaylı inceleyip yazacağım fakat ilk gözüme çarpan sıkıntı youtube uygulamasında videolar oynatılmıyor netflix çalışmıyor sebebini biliyormusunuz ? Kendi uygulamalarını kaldırıp apk yükleme durumu var mı bununla ilgili de açıklayacı video çekerseniz süper olur selamlar.

Daha akşamüstü bir soru üzerine ytb de bir deneme yaptım, birkaç gün önce de yine bir soru üzerine Netflix de 4K kontrolü yaptım. Hepsi gayet normal çalışıyor.

Normal tarayıcıdan internete girebiliyormusunuz peki?

Ayrıca tarih saat ayarlarınızda sorun var mı bakarmısınız rica etsem.

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Vay be awox konusu forumda popüler olmaya başladı. Ben geçen sene alt yazı teklemesi (aslında panel anakart çelişkisi) var diye awoxu çok dillendirmiştim burda.. Buda benim için umut vaat ediyor..

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Vay be awox konusu forumda popüler olmaya başladı. Ben geçen sene alt yazı teklemesi (aslında panel anakart çelişkisi) var diye awoxu çok dillendirmiştim burda.. Buda benim için umut vaat ediyor..
TRT den telif yediğimiz için yeniden çektim awox konusunda video, o yüzden videolar da çoğaldı normaldir.

Daha çok dillendireceğiz, Bıktıracağız kendimizden ve ''Lanet olsun alın yazılımınızı'' dedirteceğiz :kiskis

Geri
Üst Alt