Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Muratım çok teşekkür ederim kardeşim zahmet oldu sanaAbi iniyor bi sıkıntı yok
Muratım çok teşekkür ederim kardeşim zahmet oldu sanaAbi iniyor bi sıkıntı yok
Yok abi ne zahmeti millet nasiplensin sorunsuz bi şekildeMuratım çok teşekkür ederim kardeşim zahmet oldu sana
Arkadaşlar rica etsem linkteki yazılımı indirmeyi denermisiniz?
Ben baktım tüm ayarlar normal görünüyor ancak indiremediğini belirten birkaç kardeşimiz olmuş
Umut Barış
Sota
F fikoloji
teknovest
BlackSea
Hay aklınla bin yaşa kardeşim, tam da zaten rar bozuk diye bahsetmiş arkadaşlarımız.hocam arkadaşlar ın winrar ı eski sürümdür.Winnar nedense bir sürümde eskiye dönük versiyon uyumsuzluğu yaptı.İş yerinde dr sıkça karşılaşıyoruz rar bozuk gibi algılanıyor.Güncel winnar sürümünü denesin hata alan arkadaşlar.
Ekledim kardeşim. Üyesi de dahil olmak üzere Hizmette sınır yok bizim forumda maşallah. İşte görmek istediğimiz hareketler bunlarrica ederim hocam.Sizinde emeğiniz , ilginiz , uğraşınız iyi niyetiniz dert görmesin hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hatta bendeki katılımsız full sürümün linkini vereyim başa eklersiniz hocam.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ado ustam bu tvyi tavsiye edermisiniz arkadasim tv alacak benden tavsiye istedi.evde tv izlenip cocuklar tarafindan youtube falan girilecek.
Goruntu kalitesi nasildir.bu panelde sarilar turuncu gibi gorunuyor deniyordu bu konuda bir bilgi gelisme varmi.panel lg fakat tipi ips mi acaba
Android in zamanla şişme sorunsalı halen devam ediyor mu bilemiyorum, ancak bir tizen mi yoksa android mi deseniz tizen tercih ederim. Android iyi güzel ancak daha alması gereken yıl var diye düşünüyor, yine de awox un kendi menüsü yerine android tercih ediyorum elbetteAdo abi sence android mi markaların kendi smart arayüzleri mi? Bide piyasada neden fazla android tv yok acaba?
Birde bir önceki düz 55 inç awoxlara yazılım gelse fakat pek ümidim yok.
Aslında olmicak iş değil yazılım dünyasının içinde olan insan için bence çok basit. Mesela en azından vestel TV'lere yazılım üreten bir mühendis bunu okusa çok kolay diyecektir. Fakat bilgisayar vs. yazılım üretenler dahi bunu başarabilirler. Şablonu kalıbı belli sadece üzerinde oynama yapacaklar. Ama şimdilik yapacak birşey yok işte....Abim sorunlu 43 lere bile yazılım gelmediyse, sorusuz modellerin güncellenmesi adına beklentim yok inan.
Bir ara ne düşündüm biliyor musun?
Bir yazılımcı ile görüşülüp profesyonel anlamda destek istenebilir mi acaba?
Bu konuda bir çığır açıp, kendi işimizi kendimiz halledebilirmiyiz?
Yazılım benim dünyam değil, bunu ustalara bir sormak lazım.
Merhaba hocam. Dosyayı indirdim yükleme kısmı ile ilgili bilgi göremedim adım adım neler yapmam gerektiği yazan bir konu var mı acaba usb ye dosyayı hangi halde yüklemem lazım vs gibi