C Çevrimdışı

cierhadin

Yeni Üye
7 Tem 2018
37
Vallahi sevgili dostum biz de işte servis menü ye 1147 ile girip, 5 inci adımdan yedekleme ve yükleme yapıldığına dair tecrübelerin sahibi olsak da, enteresan şekilde, söz konusu AWOX olunca bu işin de bir standart durumu yok maalesef. Bazen oluyor bazen olmuyor. Bazı modelde olan diğerinde olmuyor vs

O kisimdan listeyi export edebiliyorum ama import dedigimde ng yazip listeyi yuklemiyor. Simdilik bir siralama daha yaptim ve kanal eklemiyorum ama bazen liste sapitiyor. Misal haberturku aciyorum teve2 geliyor. Boyle giderse hd uydu alicisi alicam.

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Kanal eklemesini sıralama yapmadan önce yapınız. Mesela 12380 den şebeke arama yaptığınızda bu TP deki kanalları listeye eklemiyor. Ne yapıyoruz tekrar bu TP yi mevcut arama yapıp daha sonra sıralama yapmaya başlıyoruz. Birde şebeke arama yaptığınızda bazı kanalları çifter üçer listeye ekliyor. Herşeyi hallettikten sonra sıralamayı yapın... Ha sonradan herhangi bir TP den kanal araması yaparsanız ya o TP deki kanalı siliyor yada sonraki sayfalara atıyor. :ok

A Çevrimdışı

ansaneri

Yeni Üye
20 Şub 2019
3
37
24" tv önerisi verebilirmisiniz acil lütfen. yüksekovada memurum işimi görsün yeter. awox düşünüyordum yorumlar beni biraz düşündürdü. en 600-700 tl civarı olmalı

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Beyler bu
modelin android'i nasıldır? deneyen test eden varmı kalite,ömür,panel vs
IPTV konusunda somut bir bilgiye ulaşamadım o nedenle geçen gün size bu tv yi önermek yerine düz olanı ve mibox önermiştim ama ikili ürün istemiyordunuz sanırım.

AWOX iyidir hoştur ama biraz maceradır onu baştan belirtmek isterim. :ok

O Çevrimdışı

Olcar

Yeni Üye
11 Mar 2019
1
40
Iyi aksamlar 43 inçlik tv aldim tüm kanallar gitti bu konuda ne yapabilirim

Z Çevrimdışı

Zaichi

Yeni Üye
20 Mar 2019
49
39
Hocam awox U5600str 4k/s aldık ama görüntü baya kötü hadi onu geçtim sarı renk yok resmen turuncu gösteriyor varmı Bi çözüm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güncelleme varsa onuda alabilirmiyiz

Geri
Üst Alt