Selamlar, Daha güncel bir yazılım maalesef yok. Unsupported sorunu için ses codec uyum listesini kontrol etmeniz gerekmektedir.Merhaba awox 49124 tv var elimde versiyonu 1.0 bunun yazılım güncellemesi var mıdır? Birde usbden film oynatırken unsupported audio hatasının çözümü nedir? Teşekkürler.
Selamlar, Daha güncel bir yazılım maalesef yok. Unsupported sorunu için ses codec uyum listesini kontrol etmeniz gerekmektedir.
Bu bir saçmalık değil. Elbette ki elinizdeki ürünün desteklediği içeriği indirmek zorundasınız..5 ayrı film indirdim hepsinde aynı problem. TV ye göremi film indireceğiz yani? Böyle saçma şey olur mu?
Televizyon android mi acaba?5 ayrı film indirdim hepsinde aynı problem. TV ye göremi film indireceğiz yani? Böyle saçma şey olur mu?
İdosyayı ndirmeye çalışıyorum teşekkürlerCvp: AWOX marka TV ler ile ilgili Genel Başlık
AWOX 32'' TV Yazılım Dosyası
[Gizli İçerik]
AWOX 40'' TV Yazılım Dosyası
[Gizli İçerik]
Diğer modellerle ilgili yazılım konusunda bir gelişme varsa memnun oluruzBu gün AWOX dünyasında sıradan bir gün.
U5600STR model tv de usb ye kayıt yaptım PVR ile.
Her şey çok güzeldi.
Taaa ki kendi kayıt ettiği videoyu oynatabilecek desteğe sahip olmadığı uyarısını ekranda görene kadar
Yarın sizlere Android AWOX için bir yazılım paylaşmaya çalışacağım zira Google Play Store durduruldu uyarısı sorunu da mevcut tv de
Fiyatlar Konusunda aynen ben de çok şikayetçiyim.Forumda neden hiç hareketlilik yok? Bi tv alamadım yahu bilgim olmadığından. Ve fiyatlar artıyor her gün inanılır gibi değil.
Fiyatlar Konusunda aynen ben de çok şikayetçiyim.
Bir çok marka ve modele bakıyorum ve o paraları asla etmeyeceklerini biliyorum lakin memleketin hali ortada.
Tam olarak nasıl bir arayış içerisindesiniz? Ona göre değerlendirme yapalım.
Sota