İyi haftasonları, 18.09.2019 da üretilen bir U5600 için yeni bir yazılım var mı acaba? Çok ihtiyaç yok gibi, ancak yine de bazen durduk yere TVye dön/devam/tamam vb tuşu çıkıyor. Ayrıca PlayStore güncelleme istiyor, ama güncelleme yapmıyor. U5600 için son yazılımı/güncellemeyi yüklerseniz sevinirim..
10 Eylülden sonraki üretimler için şimdilik bir güncelleme yok maalesef :ok

Adem abi dsmart modülüm var ve dolby sesleri alamıyorum bi cözümü caresi varmıdır 140 ful hd tvm
Dolby ses desteği mevcut değil...çözümü harici uydu alıcısı ve ses sistemi...

Uydu alıcısı deilde sadece ses sistemi ile cözülebilir mi sence
Sanmıyorum çünkü kaynağında yok. Bir ihtimal coaxial çıkıştan olabilir ama emin değilim..

Merhaba,
Awox 32" model televizyon az önce aldım. Ancak sinyal yok hatası alıyorum. Teledünya üyeliğim var. Conax modulu taktığımda tanıyor ve sinyal yok diyor. Ayrıca kanal listesi bomboş. hiç bir kanal bulunmuyor listede.
aynı conax modul ve anten kablosuyla diger televiyondan goruntu alabiliyorum.
ne yapmam gerekiyor? ne şekilde arama yapmalıyım ? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

F710 logitech gamepadi U5600 a nasıl tanıtacağız? Bilen varsa, yazarsa memnun olurum.

iyi günler awox u5600 yotube sorunu için verdiğiniz linki açamıyorum yardımcı olurmusunuz

Tv serisi yazarmısın rica etsem, ürüne özel bir kontrol sağlayalım.

IMG_20191026_181558.jpg

Cvp: AWOX marka TV ler ile ilgili Genel Başlık

AWOX 32'' TV Yazılım Dosyası

[Gizli İçerik]

AWOX 40'' TV Yazılım Dosyası

[Gizli İçerik]
teşekkürler

Evet uzun arayışlar sonrası bu TV'nin nereden gelme olduğu buldum sanırım Hyundai 55uhd2 TV'nin aynısı bu TV paket halinde üretilmiş farklı firmalar alıp kendi logosunu basmaktalar awox da bunlardan bir tanesi civatasi bile Türkiye de üretildiğini düşünmüyorum.Bosuna yazilim falan beklememek lazım ki yazılım konusunda çok bilgisizler. Yazılımıni bile awoxun ellemedigini düşünüyorum . Marka logo gönderip yaptırmışlar . Montajı Türkiye'de yapılmış sadece montajın trde yapılması nakliye karı açısından daha avantajlı oluyor.

Evet uzun arayışlar sonrası bu TV'nin nereden gelme olduğu buldum sanırım Hyundai 55uhd2 TV'nin aynısı bu TV paket halinde üretilmiş farklı firmalar alıp kendi logosunu basmaktalar awox da bunlardan bir tanesi civatasi bile Türkiye de üretildiğini düşünmüyorum.Bosuna yazilim falan beklememek lazım ki yazılım konusunda çok bilgisizler. Yazılımıni bile awoxun ellemedigini düşünüyorum . Marka logo gönderip yaptırmışlar . Montajı Türkiye'de yapılmış sadece montajın trde yapılması nakliye karı açısından daha avantajlı oluyor.
Vallahi bravo.. Daha önce burada merak edip sormuştum acaba bu TV'nin muadili nedir diye...! Onu da kumanda kodu için merak ediyordum. ?

Vallahi bravo.. Daha önce burada merak edip sormuştum acaba bu TV'nin muadili nedir diye...! Onu da kumanda kodu için merak ediyordum. ?
aşağıda verdiğim linkten kıtapcığını ındırınınız kıtapcıkta yazıyor .

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

buyrun buda 50 inc olanı

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt