aşağıda verdiğim linkten kıtapcığını ındırınınız kıtapcıkta yazıyor .
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
buyrun buda 50 inc olanı
bunun gıbı renk neden vermıyor o halde bızdekı tvler?
aşağıda verdiğim linkten kıtapcığını ındırınınız kıtapcıkta yazıyor .
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
buyrun buda 50 inc olanı
pardon gonderdiğim video yeni cıkan seridenmiş büyük ihtimalle awox bunu getırecek ilerki günlerde ama gonderdiğim linkteki klavuz awox 5600 str ile birebir aynı board kullanılmıs panel opsiyon olabilir tabıkıdebunun gıbı renk neden vermıyor o halde bızdekı tvler?
bu sarı renk sorunu ayıplı mal kategorısıne gırıyor mu acaba ya? eş dost dugun videosu ızlerken hdmi takılı iken goruntu sapsarı berbatpardon gonderdiğim video yeni cıkan seridenmiş büyük ihtimalle awox bunu getırecek ilerki günlerde ama gonderdiğim linkteki klavuz awox 5600 str ile birebir aynı board kullanılmıs panel opsiyon olabilir tabıkıde
Servis yada fabrika ne diyor?bu sarı renk sorunu ayıplı mal kategorısıne gırıyor mu acaba ya? eş dost dugun videosu ızlerken hdmi takılı iken goruntu sapsarı berbat
Benim konuyu incelememişsiniz anlaşılan... Macera arayanlara bire bir ürünYaklaşık 20 gündür tv yi kullanıyorum . Renkte ayarlardan bir nebze düzgün renk aldım fakat şimdide maç izlerken yeşil fonda hareket edince kamera üsten aşağıya soluk siyah cizgiler çıkıyor . Fotoğrafta belli etmiyor kendini dikkatli bakınca anliyabiliyorsunuz. Bunun normal olduğunu düşünmüyorum .panel LG ama nasıl bir LG dir arkadaş anlamış değilim 4k haricinde hiç birşeye verim alamiyorsunuz. Yazılımla falanda düzeleceğini sanmıyorum artık. Büyük ihtimal paneller serisi LG'nin ürettiği üretim hatalı paneller .bı ara konteyner yani kilo işi panel sürdüler piyasaya 200 Hz denilen panel hadi gerçek 50 Hz olsun kesinlikle 50 Hz verdiginide düşünmüyorum görüntü açısından . Bad dosyasında oynama yapalım dedik Koreli arkadaş komple şifrelenmiş müdahalede edemiyorsun. Şimdi fiyat performans ürünümü kesinlikle değil . Ucuz mu ucuz emsali ozellikle fiyatta televizyon yok ama dert sahibi de olmamak lazım bu konular da ben tv acarim kapatırım maç izlemem derseniz alın yinede full HD iyi bir TV bundan iyidir diye düşünüyorum. Vestel üretimi telefunken 50 inç full HD TV vardı bende bundan kat kat daha iyi görüntüsü vardı en azından maçları keyifle izliyorduk. Yine hı level efsane49 inç uhd TV si vardı bu onun yanına bile yaklasamaz. Yani aldığınız fiyatla da doğru orantılı bir cihaz da olmadığını düşünüyorum. Android olmasa zaten satmaz di bu TV zaten telefox var yine bu awoxun yerinde birleştiriliyor androidsiz 1700 -1800 civarında satılıyor . Android boxla aynı fiyata gelir. 20 gündür şunu anladım ama kendime macera ariyormusum? aslında çok yanlış yönlendirenler oldu özellikle satın alanların yönlendirmeleri . Ki son yazılım yüklendiğinde televizyona sarının duzeldigine bile kendimi ikna ettim hatta burda bı konuda da yazdım . Ama tv yi kullandıkça sorunlarının olduğunun farkına varıyorum ben normal bir kullanıcı değilim.onu biliyorum
Yaklaşık 20 gündür tv yi kullanıyorum . Renkte ayarlardan bir nebze düzgün renk aldım fakat şimdide maç izlerken yeşil fonda hareket edince kamera üsten aşağıya soluk siyah cizgiler çıkıyor . Fotoğrafta belli etmiyor kendini dikkatli bakınca anliyabiliyorsunuz. Bunun normal olduğunu düşünmüyorum .panel LG ama nasıl bir LG dir arkadaş anlamış değilim 4k haricinde hiç birşeye verim alamiyorsunuz. Yazılımla falanda düzeleceğini sanmıyorum artık. Büyük ihtimal paneller serisi LG'nin ürettiği üretim hatalı paneller .bı ara konteyner yani kilo işi panel sürdüler piyasaya 200 Hz denilen panel hadi gerçek 50 Hz olsun kesinlikle 50 Hz verdiginide düşünmüyorum görüntü açısından . Bad dosyasında oynama yapalım dedik Koreli arkadaş komple şifrelenmiş müdahalede edemiyorsun. Şimdi fiyat performans ürünümü kesinlikle değil . Ucuz mu ucuz emsali ozellikle fiyatta televizyon yok ama dert sahibi de olmamak lazım bu konular da ben tv acarim kapatırım maç izlemem derseniz alın yinede full HD iyi bir TV bundan iyidir diye düşünüyorum. Vestel üretimi telefunken 50 inç full HD TV vardı bende bundan kat kat daha iyi görüntüsü vardı en azından maçları keyifle izliyorduk. Yine hı level efsane49 inç uhd TV si vardı bu onun yanına bile yaklasamaz. Yani aldığınız fiyatla da doğru orantılı bir cihaz da olmadığını düşünüyorum. Android olmasa zaten satmaz di bu TV zaten telefox var yine bu awoxun yerinde birleştiriliyor androidsiz 1700 -1800 civarında satılıyor . Android boxla aynı fiyata gelir. 20 gündür şunu anladım ama kendime macera ariyormusum? aslında çok yanlış yönlendirenler oldu özellikle satın alanların yönlendirmeleri . Ki son yazılım yüklendiğinde televizyona sarının duzeldigine bile kendimi ikna ettim hatta burda bı konuda da yazdım . Ama tv yi kullandıkça sorunlarının olduğunun farkına varıyorum ben normal bir kullanıcı değilim.onu biliyorum