Yukarıdaki yorumları okuyunca Amerikanın yeniden keşfedilmeye ihtiyacı varmış diye düşündüm bir an
Forumu açtığımız günden beri yazıp çizdiğimiz, bilgilendirdiğimiz, uyardığımız, panel üreticileri ve panel üreticilerinin arka planda başka üreticiler ile kurdukları ortaklıkları anlattığımız, büyük beklentileri olanlar almasın dediğimiz, ucuz ve büyük ekran tv var mı var mantığında satılan ürünler diye tanıttığımız tv ye büyük anlamlar yükleyip kendi kendinizi hayal kırıklığına uğratmışsınız diye düşündüm açıkçası.
Yarın yayınlayacağım 49" Hılevel tv için de vereceğim bilgiler şu tv ler için verdiğim bilgilerden farklı olmayacak.
Digipoll
Dijitsu
Aeox
Telefox
Skytech
Skystar
Vs vs vs hepsi aynı kalıp aynı bant ve aynı Çin mühendisliği ürünü tv ler.
Bundan 15 20 gün kadar evvel bilgilendirme yapmıştım, en azından awox kanadında (digipoll yetkisi de var bende ama onlardan henüz böyle bir bilgi yok) bazı değişiklikler olacak zira bilgi verdiğim günlerde işe başlayan bir yazılım mühendisi çalışmalar yapıyor.
Genç bir arkadaş, elinden ne gelir veya ne kadar başarılı olur bilmemem neticede ben sadece elimden geldiğince bilgi vermeye ve destek olmaya çalışıyorum.
Bazı çıkışlarım marka koruma algısı yaratabilir ancak ilgisi yok, ben sadece 'Vurun abalıya" taraftarı değilim.
Şu 5500 ve 5600 konularında dahi daha sağlam bilgi verebilmek adına bu ürünleri adetli olarak satın alıp incelediğimiz de biliyorsunuz.
Yani tüm bunlara rağmen ürünü satın alıp sonra da "Oooo bu ne yaaaa böyle şey mi olur, bu ne saçmalık" gibi söylemler bana garip geliyor
Burada sevgili
tkartal ı ayırıyorum zira kendisine yaşatılanlar saçmalığın dikalasıdır. Koskoca şirketin bir kıytırık tv değişimi için bu denli takla atması, Vestel müşteri memnuniyeti kültürü ile harmanlanmış olan ben için saçmalıktan başka bir şey değildi.
Şu kilo ile satılan panel konusuna da kahkaha ile güldüğümü söylemeden geçemeyeceğim.
Biz gram ile panel bulmak için Hong Kong daki tedarikçilere aman abim canım abim derken, 2 palet panel alabilmek için 40 takla atarken demek kilo ile satan yerler varmış da biz bulamamışız demek ki
C
ckoca48 nasipse ve sen de müsaitsen yarın çayını içmeye gelirim. Senin şu klima için kontrol sağlayalım, tv için de eğer istersen gelmişken konuşuruz iade işlemleri için