M
mbekirozer
Yeni Üye
- 9 Kas 2019
- 1
- 48
.
Adem HelvacıMerhaba,
Awox SU4100 40" tv ile ilgili çok fazla internette bilgi bulamadım genelde Awox U40000STR modeli var. SU4100 işetim sistemi android olarak gözüküyor fakat diyerinde yok. Acaba hangisi daha iyi üretim yılı hangisinin yeni tercih edilmeli yardıcı olurmusunuz.
Ben bu aralar kanal listeleri ve yazılımların peşine düştüğüm için modellerden uzak kalmışım sanırım zira inanın SU4100 diye bir modeli olduğunu buradan öğrendim.
Aga bulursan hakkında bilgi fotoğraf veya video beni de haberdar et
Hocam lütfen şu Awox su4100 ile alakalı bilgi bulun iyimi kötümü alalımmı almayalımmı 3 günüm kaldı 3 gün içinde Tv almam lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aga bulursan hakkında bilgi fotoğraf veya video beni de haberdar et
Teşekkürler.Cvp: AWOX marka TV ler ile ilgili Genel Başlık
AWOX 32'' TV Yazılım Dosyası
[Gizli İçerik]
AWOX 40'' TV Yazılım Dosyası
[Gizli İçerik]
U5600str alın onda şansınız yaver giderse sarı renk sorunu olmayan seri ye denk gelebilirsiniz hemde lg panel kullanılıyorBende 55 inc awox almayı düşünüyorum ama u5600 ve k5500 diye 2 modeli var hangisini almalıyım karar veremedim. Ne farkı acaba bu 2 TV nin sizce hangisini almalıyım?
Fiyat abartı geldi kampanyasız 2100 e satan çok yer var11.11 kampanyası ile 3282 aldım mutfağa ama yazılım sıkıntılı
Hocam peki panel dışında varmı farkları mesela android sistemi vs.U5600str alın onda şansınız yaver giderse sarı renk sorunu olmayan seri ye denk gelebilirsiniz hemde lg panel kullanılıyor
Hiçbir fark yok sadece arayüz farkı var kullanım aynı bendeki 5500rst gecen gün alınan bir 5600str gördüm sarı renk sorunu yoktuHocam peki panel dışında varmı farkları mesela android sistemi vs.
Hiçbir fark yok sadece arayüz farkı var kullanım aynı bendeki 5500rst gecen gün alınan bir 5600str gördüm sarı renk sorunu yoktu
Açıkçası k5500 e daha sıcak bakıyorum 2019 cihazı olduğu için şansa artik. Hocam peki hiç video varmı bu tvlerin ikisinden biriyle ilgili adem helvaci videolarında genel olarak özelliklerini anlatıyor tv yi açıp cihazı kurcalamiyor ben kanal geçişlerini android sistemini falan merak ediyorum.Hiçbir fark yok sadece arayüz farkı var kullanım aynı bendeki 5500rst gecen gün alınan bir 5600str gördüm sarı renk sorunu yoktu