Beklenti çok önemli fiyatına göre bence gayet iyi 5 yıl onceki üretim bir lg tv için 55 inç olen cell sorduk adem abiyle adamlar 2300 dedi bu tv yi 2100 e aldım ben içindeki Android e MX player Pro kurdum hafif bir ince ayar mükemmel olmasa da gayet yeterli bir görüntü aldım en kötü Android box 200 desen tv gelir 1900 e ben FIYATINA göre MEMNUNUM nesi var şimdi bunun izleniyor işte :)

20191114_205635.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Youtube da var amatör çekim bulucam link atarım
Gayet başarılı hocam bence de bu fiyata bedava geçen gün trendyolda 1999 tl idi almadım kaçırdım. Artık kara cumayı bekliyorum indirim olur diye tahmin ediyorum.

Gayet başarılı hocam bence de bu fiyata bedava geçen gün trendyolda 1999 tl idi almadım kaçırdım. Artık kara cumayı bekliyorum indirim olur diye tahmin ediyorum.
Bir üstte 5600 modelinin Android görüntüsü kanal geçişleri falan gösteren videolar var

Hiçbir fark yok sadece arayüz farkı var kullanım aynı bendeki 5500rst gecen gün alınan bir 5600str gördüm sarı renk sorunu yoktu

5600 lere yazılım geldi ota üzerinden mesela ama 5500 ler bekliyor 5600 ler çok sattı o öz evladı gibi awoxun bende zaten 5600 bulamadığım için 5500 almıştım

Sırf ikinci nesil üretim ilki ile aynı mı diye görebilmek adına bir 5600 daha sipariş vermeye karar verdim :ok

Muhtemelen bir hafta içerisinde bilgi paylaşmış olurum tv gelsin de bir bakalım :ok

Sırf ikinci nesil üretim ilki ile aynı mı diye görebilmek adına bir 5600 daha sipariş vermeye karar verdim :ok

Muhtemelen bir hafta içerisinde bilgi paylaşmış olurum tv gelsin de bir bakalım :ok
abi sen bir bakta ona göre ben bu tv yi fabrikaya göndereyim bugun 1 2 kısı 5600 almıs sarı renk sorunu yokmus :D

Bir üstte 5600 modelinin Android görüntüsü kanal geçişleri falan gösteren videolar var
Elimde çok fazla sayıda, Benim salondaki tv de gece ve gündüz ortamında yan açılardan ve karşıdan çekilmiş 5600 görseli var, Foruma ekleyeyim mi acaba? Faydası olur mu ki ? :alala

abi sen bir bakta ona göre ben bu tv yi fabrikaya göndereyim bugun 1 2 kısı 5600 almıs sarı renk sorunu yokmus :)
Ben çok ısrar etmiştim sarı renk sorunu yok diye ama, benim neden yok dediğim belliymiş, gerçekten bendeki tv de sorun yoktu.

@Adem Helvacı senin yazılar resımler her daim ilgi gorur abi ekle millet baksın :D

Ben çok ısrar etmiştim sarı renk sorunu yok diye ama, benim neden yok dediğim belliymiş, gerçekten bendeki tv de sorun yoktu.
ama benımkınde oldugunu gordun dimi abi :D

U5600 'ü olanlara hiç bugünlerde güncelleme geldi mi?

@Adem Helvacı senin yazılar resımler her daim ilgi gorur abi ekle millet baksın :)

ama benımkınde oldugunu gordun dimi abi :)
Sende sarı renk sorunu yok kardeşim.

Sende Sarı renk komple yok :kop

Sabırla bekliyoruz hocam şu kara cumaya yetiştir de gene indirimler olabilir alalım 1 tane ?

Geri
Üst Alt