Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Benim awox servisi sagolsun eve kadar geliyor yanında 3 ekranla birlikte :)
Senin servis seni seviyor ?

Bu arada o ekran kırık değil, Böyle kolaya kaçan işletmeleri kabullenemiyorum ben bir türlü. Meslektaşım olsalar da yanlış yanlıştır arkadaş, Vatandaş ile ilgilenmeyeceksen bırak, başkası gelip layıkı ile yapsın işini. :rant

S Çevrimdışı

scream123 

Aktif Üye
12 Kas 2019
132
39
Uzun uzun düşündükten sonra bi awox tv almaya karar verdim. Ne kadar emin olmasam da. Şu an k5500 modeli ile u6500 arasında 400 tl fark var. K5500 2099 tl 400 tl lik bi fark varmı aralarında özellikleri aynı.U6500e o parayı vermeye gerek varmı?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Uzun uzun düşündükten sonra bi awox tv almaya karar verdim. Ne kadar emin olmasam da. Şu an k5500 modeli ile u6500 arasında 400 tl fark var. K5500 2099 tl 400 tl lik bi fark varmı aralarında özellikleri aynı.U6500e o parayı vermeye gerek varmı?
6500 de hücre iyice büyüdüğü için sanırım gördüğüm görüntü beni tatmin etmedi :ok

Cafe vs tarzı yerlerde tımbırdasın ve büyük ekran olsun yeter mantığı ile alınır, dikkatli ev kullanıcılarına göre değiller.

S Çevrimdışı

scream123 

Aktif Üye
12 Kas 2019
132
39
6500 de hücre iyice büyüdüğü için sanırım gördüğüm görüntü beni tatmin etmedi :ok

Cafe vs tarzı yerlerde tımbırdasın ve büyük ekran olsun yeter mantığı ile alınır, dikkatli ev kullanıcılarına göre değiller.
Hocam eve alicam almasak mi bilemedim sizin gibi tecrübeden böyle yorum gelince

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Hocam eve alicam almasak mi bilemedim sizin gibi tecrübeden böyle yorum gelince
65 Risk bence, gözümle gördüğüm görüntü üzerine yapıyorum bu yorumu.
Siyah başarısı ciddi oranda düşük, İşlemci gücü bu ebatta ekran için çok yetersiz. Ten rengi tam oturmuyor.

Yazılımcıların bu tv üzerinde çalışması lazım :ok
Tabi karar sizin elbette :)

S Çevrimdışı

scream123 

Aktif Üye
12 Kas 2019
132
39
65 Risk bence, gözümle gördüğüm görüntü üzerine yapıyorum bu yorumu.
Siyah başarısı ciddi oranda düşük, İşlemci gücü bu ebatta ekran için çok yetersiz. Ten rengi tam oturmuyor.

Yazılımcıların bu tv üzerinde çalışması lazım :ok
Tabi karar sizin elbette :)
Hocam ben 5500 almayı düşünüyorum onun içinde görüşleriniz aynıdır sanırım

C Çevrimdışı

ckoca48 

Aktif Üye
24 Ara 2017
260
k5500rrst ye yeni güncelleme geldi. ama keşke gelmeseydi :) ne değişti fikrim yok cunku kanallar gitti. onceden otomatık kanal ister misiniz derdi artık oda yok manuel olarak 12380 v 27500 arama yapıyorum sadece trtler var.

bildiginiz guncel tarama frekansı varmı

Hüseyin S Çevrimdışı

Hüseyin S

Yeni Üye
13 Eki 2019
37
54
Beş gün önce U5600 a da güncelleme geldi. İndir ve yüklenin sonunda kanallar gidiyor, taratarak yenşden kuruyorum. Tv kapanıp açılıyor. Ama bu işlem hiç bitmiyor. Devamlı tekrar ediyor. Fabrika ayarlarına döndüm, Asistandan 561MB güncelleme dosyasını sildim. Sonra geri indirdim ve yükledim ama sorun devam ediyor. Sorun şuan durdu, çünkü 561MB dosyayı sşldim ve uygulamalardan otomatik güncelleme ayarını zorla durdur yaptım. Şimdi güncelleme yerinde güncellemeniz var diye gözüküyor. Tıklayıp indirmiyorum ve yüklemiyorum. Korkuyorum. Böylece dursun bakalım.

B Çevrimdışı

bunul

Yeni Üye
27 Kas 2018
1
61
Adem Helvacı usta üncelikle buyle yeni bir markayı yardımcı oldugun icin teşekur
AWOX marka TV ler butun yazıllım ları bir arada verisen sevinirim butun emegi gecen arkadaşlara tşk

Geri
Üst Alt