B
burak_elektronik_karaman
Aktif Üye
- 6 Şub 2019
- 68
- 50
Bu ürünlerin kanal listesi mevcutmudur .sunny ve arçelik lerde aynı menüyü kullanıyorlar.
Bu ürünlerden kastınız nedir? Malum model çokBu ürünlerin kanal listesi mevcutmudur .sunny ve arçelik lerde aynı menüyü kullanıyorlar.
6500 de hücre iyice büyüdüğü için sanırım gördüğüm görüntü beni tatmin etmediUzun uzun düşündükten sonra bi awox tv almaya karar verdim. Ne kadar emin olmasam da. Şu an k5500 modeli ile u6500 arasında 400 tl fark var. K5500 2099 tl 400 tl lik bi fark varmı aralarında özellikleri aynı.U6500e o parayı vermeye gerek varmı?
LG Samsung Chot Cmo Auo Panda ve şimdi hatırlayamadığım bir marka dahaAwox hangi marka panel kullanıyor
Hocam eve alicam almasak mi bilemedim sizin gibi tecrübeden böyle yorum gelince6500 de hücre iyice büyüdüğü için sanırım gördüğüm görüntü beni tatmin etmedi
Cafe vs tarzı yerlerde tımbırdasın ve büyük ekran olsun yeter mantığı ile alınır, dikkatli ev kullanıcılarına göre değiller.
65 Risk bence, gözümle gördüğüm görüntü üzerine yapıyorum bu yorumu.Hocam eve alicam almasak mi bilemedim sizin gibi tecrübeden böyle yorum gelince
Hocam ben 5500 almayı düşünüyorum onun içinde görüşleriniz aynıdır sanırım65 Risk bence, gözümle gördüğüm görüntü üzerine yapıyorum bu yorumu.
Siyah başarısı ciddi oranda düşük, İşlemci gücü bu ebatta ekran için çok yetersiz. Ten rengi tam oturmuyor.
Yazılımcıların bu tv üzerinde çalışması lazım
Tabi karar sizin elbette![]()
Adem bey, kusura bakma awox 32,40,43 ve diger ekranlar için sormuştum .Birde 32 lerde kanal kopyalama ve atılımı hakkında bilgi verirmisiniz mümkünseBu ürünlerden kastınız nedir? Malum model çok![]()
,Cvp: AWOX marka TV ler ile ilgili Genel Başlık
AWOX 32'' TV Yazılım Dosyası
[Gizli İçerik]
AWOX 40'' TV Yazılım Dosyası
[Gizli İçerik]