A Çevrimdışı

Adres63

Yeni Üye
14 Kas 2019
6
45
Merhaba bu akşam TV kurulumu yapıldı. Maçı izledik sevindik. Sonra ekran görüntüsü gitti yayın sesi var ama görüntü ekteki gibi oldu? Ne yapmamı tavsiye edersiniz?

C Çevrimdışı

ckoca48 

Aktif Üye
24 Ara 2017
260
Merhaba bu akşam TV kurulumu yapıldı. Maçı izledik sevindik. Sonra ekran görüntüsü gitti yayın sesi var ama görüntü ekteki gibi oldu? Ne yapmamı tavsiye edersiniz?
haydaaaaaa kapatıp acmayı denedınız mı?
bir de factory menuden sıfırlamayı deneyın. olmazsa yazılım atın

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Ahaaaaa, COF referans sorunu bu, çok ilginç.

TV fişi çekip 5 dakika bekleyin (Deşarj için) sonra yeniden enerji verip kontrol edin lütfen.

C Çevrimdışı

ckoca48 

Aktif Üye
24 Ara 2017
260
u5600str alacak adem abi eski üretim 5600 arasında olumlu olumssuz farkı görmek için ama yine 5600str sansarları abartmış fiyatları

A Çevrimdışı

Adres63

Yeni Üye
14 Kas 2019
6
45
Ahaaaaa, COF referans sorunu bu, çok ilginç.

TV fişi çekip 5 dakika bekleyin (Deşarj için) sonra yeniden enerji verip kontrol edin lütfen.
Cevap ve ilgi için teşekkürler evet fişi çektim yaptım ama değişen bir durum olmadı model u5600 STR. Kanal geçişleri ve farklı kanallardan ses var ama görüntü resimdeki gibi.

A Çevrimdışı

Adres63

Yeni Üye
14 Kas 2019
6
45
Adem bey merhaba yetkili servisle telefon görüşmesi yaptığımda düşürme sonucu ekran kırılması dedi. Bir düşürme ve kasada herhangi bir darbe çizik olayım olmadı dediğimde ekranları çok hassas kirilabiliyor dedi. Trendyol dan iaede kodu aldım servisten bir rapor vs. Almam gerekli midir? Şu an kutuladim sizin yönlendirmeniz doğrultusunda kargoya verip iaede işlemlerine başlayacağım.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Adem bey merhaba yetkili servisle telefon görüşmesi yaptığımda düşürme sonucu ekran kırılması dedi. Bir düşürme ve kasada herhangi bir darbe çizik olayım olmadı dediğimde ekranları çok hassas kirilabiliyor dedi. Trendyol dan iaede kodu aldım servisten bir rapor vs. Almam gerekli midir? Şu an kutuladim sizin yönlendirmeniz doğrultusunda kargoya verip iaede işlemlerine başlayacağım.

Servis bu arızaya teşhisi telefonda mı koydu ? :alala

Ekran çok hassas kırılabiliyor demek bir tespit değildir ve ben tüketici olarak bu açıklamayı ve hele ki gelip ürünü kontrol etmeden yapılan açıklamayı kesinlikle kabul etmem.

Evet doğru hassas ve kırılgan ama..

Neyse ben uzatmayayım sabah sabah sinirlerim bozulmasın erkenden :)

Yetkili servisin tespitini içeren bir rapor sizin için makul ve mantıklı olacaktır. :ok

Geri
Üst Alt