Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Beş gün önce U5600 a da güncelleme geldi. İndir ve yüklenin sonunda kanallar gidiyor, taratarak yenşden kuruyorum. Tv kapanıp açılıyor. Ama bu işlem hiç bitmiyor. Devamlı tekrar ediyor. Fabrika ayarlarına döndüm, Asistandan 561MB güncelleme dosyasını sildim. Sonra geri indirdim ve yükledim ama sorun devam ediyor. Sorun şuan durdu, çünkü 561MB dosyayı sşldim ve uygulamalardan otomatik güncelleme ayarını zorla durdur yaptım. Şimdi güncelleme yerinde güncellemeniz var diye gözüküyor. Tıklayıp indirmiyorum ve yüklemiyorum. Korkuyorum. Böylece dursun bakalım.
Yarın sabah bu durumu yazılım tarafına iletiyorum hemen zira sanki bana youtube üzerinden de bu bildirimi yapanlar oldu, kontrol edeceğim ?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Adem Helvacı usta üncelikle buyle yeni bir markayı yardımcı oldugun icin teşekur
AWOX marka TV ler butun yazıllım ları bir arada verisen sevinirim butun emegi gecen arkadaşlara tşk

Merhabalar, elimden geldiğince tüm yazılımları, aynen vestel konu başlığında olduğu gibi bir merkezde toplayacağım, az kaldı. Öneri için çok teşekkür ederim ??

H Çevrimdışı

Hocca

Yeni Üye
17 Kas 2019
6
53
65 Risk bence, gözümle gördüğüm görüntü üzerine yapıyorum bu yorumu.
Siyah başarısı ciddi oranda düşük, İşlemci gücü bu ebatta ekran için çok yetersiz. Ten rengi tam oturmuyor.

Yazılımcıların bu tv üzerinde çalışması lazım :ok
Tabi karar sizin elbette :)
Size katılıyorum Adem Hocam. Büyük ekran olsun dedim 6500 aldım. Renk ayarı yaparken güncelleme geldi. 15 Kasım da güncellemeleri Okeyledim ve TV tekrar açıldı. YouTube da 4k video açtım. İzlerken fişi çektim ve yattım. Sabah fişi taktım kumandadan power tuşuna bastıktan sonra açılmadı. TV'nin arkasındaki güç düğmesine basarak açmak istedim ama yine açılmadı. StandBy düğmesi kırmızı yanıyor. Ne yaptıysam açılmadı.
Ne yapmalıyım bir tuş kombinasyonu falan varsa yazarsanız sevinirim. Yoksa iade etmeyi düşünüyorum.

I Çevrimdışı

ilkcivan

Yeni Üye
17 Kas 2019
1
38
merhaba
ben awox 55 inc 4k smart aldım
telefondan ekran paylaşımında sorun yasamazken miracasti destekleyen bilgisayarımdan ekran paylaşımı yapamıyorum sorun nedir acaba bilen biri varmıydı aramızda

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Size katılıyorum Adem Hocam. Büyük ekran olsun dedim 6500 aldım. Renk ayarı yaparken güncelleme geldi. 15 Kasım da güncellemeleri Okeyledim ve TV tekrar açıldı. YouTube da 4k video açtım. İzlerken fişi çektim ve yattım. Sabah fişi taktım kumandadan power tuşuna bastıktan sonra açılmadı. TV'nin arkasındaki güç düğmesine basarak açmak istedim ama yine açılmadı. StandBy düğmesi kırmızı yanıyor. Ne yaptıysam açılmadı.
Ne yapmalıyım bir tuş kombinasyonu falan varsa yazarsanız sevinirim. Yoksa iade etmeyi düşünüyorum.
Bence yazılım hata verdi...

M Çevrimdışı

Mehmetbiya

Yeni Üye
18 Kas 2019
1
31
Merhabalar bende awox u5600str aldım ilki ekran kırık geldi ikincisinde ise servis gelip kurduğunda yazılım yüklü değil dedi. Götürüp yazılım yükledi ama hala birçok kanal sinyal yok uyarısı veriyor ve HDMI üzerinden D-Smart yayınını alamıyorum. Hatta HDMI kablosu takılıyken TV açılmıyor. Kendiliğinden kapanıyor smart TV yazısından sonra. Bu konuda bilginiz var mı acaba ?

Geri
Üst Alt