Gelirken hdmı splitter ve awox U5100 getireyim yan yana bakalım. Duruma göre başka marka tv de almaya çalışırım. Yarın blr saatimi sana ayırmayı planlıyorum ama saat ile ilgili yarın bilgi vereyim. Muhtemelen 11 12 arası olur senin için uygunsa ve ben ani bir baskın yemezsem. ?yarına Adem Helvacı abim gelecek mukemmel olmasa da bir hal çözüm bulacagız inşallah arkadaşlar aklımda birşey var olursa en azından sapsarı degılde daha makul bır renk ayarı yapacagımızı dusunuyorum
abi sabahtan aksam ustu 16 ya kadar evdeyım. abi eger elinde varsa marka fark etmez bir tane hdmi la baglanan tvbox varsa elinde harika olur tv de birşey denemek istiyorum forumdakılere de iyi gelecek bi gelişme olacak gibiGelirken hdmı splitter ve awox U5100 getireyim yan yana bakalım. Duruma göre başka marka tv de almaya çalışırım. Yarın blr saatimi sana ayırmayı planlıyorum ama saat ile ilgili yarın bilgi vereyim. Muhtemelen 11 12 arası olur senin için uygunsa ve ben ani bir baskın yemezsem. ?
Denemek için ucuz box almıştık bir tane inceleyelim diye. İğrenç ötesi bir alet çıkmıştı, Yani AWOX bile bu kadar kötüsünü yapamazdı o kadar diyorumabi sabahtan aksam ustu 16 ya kadar evdeyım. abi eger elinde varsa marka fark etmez bir tane hdmi la baglanan tvbox varsa elinde harika olur tv de birşey denemek istiyorum forumdakılere de iyi gelecek bi gelişme olacak gibi
var bir emektar abi
Aekadaşlar izlemenizi rica ederim
Abi dükkanı taşıyon valla ?Yeter işimizi görür, ekrana sabit görüntü aktarabilelim HDMI dan yeterli
Gelirken bir adet VA panel REGAL
Bir adet 5100STR
Bir adet de LG 22MK400 Monitör getiriyorum
HDMI Splitter aldım
5 adet HDMI kablo aldım (1 giriş 4 çıkış için)
Adaptörlerini aldım
Bu kadar aygıtı takabilecek priz olmayabilir diye 5 li ara kablo aldım
Klima için ses ölçer, rüzgar ölçer, ısı ölçer, topraklama kontrol aygıtı, voltaj kontrol ve sıva altı dedektörü aldım yanıma.
Sen bu esnada renk kontrolü yapabileceğimiz bitrate yüksek bir video bul sana zahmet, ben 10dk ye çıkarım buradan.
Birazdan kendi telefonumdan yazarım sana, konum atarsan sevinirim
Abi su dolby ayarını ayarlardan felan açamıyormuyuz bi baksan kalitesiz de olsun sesin gelmesine razıyımİzleyeyim dedim ama, 10dk lik videoya 8 tane çift dikiş reklam sığdırmışlar sağ olsunlar. Arkadaşın anlatımı da çok derinden geliyor diye kapattım.
Tek anladığım şu, Montajdan yarım saat sonra anten girişini kırmışlar, vay nasıl böyle dandik yaparlar diye sitemini dile getirmiş.
Şimdi eğriye eğri, doğruya doğru bu konuda firmada ben bir şey görmedim zira aynı anten girişinden onlarca kere marka fark etmeksizin onardım bu güne kadar. Kaldı ki videosunu da çekip attım nasıl tamir edilebileceğine dair.
Yani bu biraz ürün dandikliğinden ziyade kullanıcı bilinçsizliği.
Diğer tarafları dinlemediğim için ötesine yorum yapmıyorum
Hocam videoda ki olay anten girisi değil TV'nin 5600 olup panelde 5500 yazması bizi ilgilendir di bayaİzleyeyim dedim ama, 10dk lik videoya 8 tane çift dikiş reklam sığdırmışlar sağ olsunlar. Arkadaşın anlatımı da çok derinden geliyor diye kapattım.
Tek anladığım şu, Montajdan yarım saat sonra anten girişini kırmışlar, vay nasıl böyle dandik yaparlar diye sitemini dile getirmiş.
Şimdi eğriye eğri, doğruya doğru bu konuda firmada ben bir şey görmedim zira aynı anten girişinden onlarca kere marka fark etmeksizin onardım bu güne kadar. Kaldı ki videosunu da çekip attım nasıl tamir edilebileceğine dair.
Yani bu biraz ürün dandikliğinden ziyade kullanıcı bilinçsizliği.
Diğer tarafları dinlemediğim için ötesine yorum yapmıyorum