teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Dsmat modül ses sorunu derken ,gerçi pek bilgim yok ama nasıl bir sorun yaşanıyor acaba ,merak ettim .AWX 3282 dsmart modül ses sorunu için yazılım .
Dsmat modül ses sorunu derken ,gerçi pek bilgim yok ama nasıl bir sorun yaşanıyor acaba ,merak ettim .AWX 3282 dsmart modül ses sorunu için yazılım .
Adem bey iyi günler,Karma panel, Ne bulurlarsa takıyorlar. Daha dün onarıma gelen bir K6500 teslim ettim, hayatımda hiç görmediğim, okumaya çalışıp beceremeyince ''Aaammmaaannn '' diye bıraktığım bir paneldi mesela
K5500 kullanıp memnun kalan birisi olarak sizi tarihe not düşebilirmiyim müsaade ederseniz
Teknolojisinde, kalitesinde ve hatta yaşattığı sorunlarda batı yakasında değişen bir şey yok.Merhaba, bu 55 inç awox tv yeni model mi ? Çerçevesiz olduğu yazıyor. Bilgisi olan varsa hangi paneli kullanmış? Teşekkürler.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Tv pert garanti varsa değişim yada iade talep et
durup dururken 5500rst bu sekilde kaldi kumanda tepkisi yok ve baslatmiyor. yazilimi coktugunu tahmin ediyorum. ne yapabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ayrica o kenarlardaki renk parlamasi sadece bendemi var acaba.? degisimmi talep etmeliyim yoksa normalmi
Tv pert garanti varsa değişim yada iade talep et
ışık patlaması kenarlarda bana fazla gibi geldi o yüzden pert dedim belki normal bilmiyorum awox tv hiç kullanmadım açıkcasıPertliği nerde acaba? o ışıklardanmı yoksa açılmamasımı?
link veriyorum burdan uygun yazılımı indirim yüklersen tv açılır ışık patlaması rahatsız etmiyorsa kullanmaya devam edebilirsiz TV'yi
durup dururken 5500rst bu sekilde kaldi kumanda tepkisi yok ve baslatmiyor. yazilimi coktugunu tahmin ediyorum. ne yapabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ayrica o kenarlardaki renk parlamasi sadece bendemi var acaba.? degisimmi talep etmeliyim yoksa normalmi
o zaman servis yolu görünmüş servise yazılım atmaya çalıştım falan deme bayramdan sonra servisi araYazılımda atmaya çalıştım. %20 olunca tv komple MAVİ siyah ekran olup dondu. Tekrar dedim şimdi hiç tepki yok.
TeşekkürlerCvp: AWOX marka TV ler ile ilgili Genel Başlık
AWOX 32'' TV Yazılım Dosyası
[Gizli İçerik]
AWOX 40'' TV Yazılım Dosyası
[Gizli İçerik]