T Çevrimdışı

tarumar

Yeni Üye
7 Ara 2019
5
45
Selamlar awox u5100str tv den aldım kanal aramasında tüm kanalları sildi ve hiç bir şekilde kanal taraması yapınca kanalları bulamıyor ayrıca vpn kurulamıyor hiç bir vpn servisi çalışmıyor. Bu konuda yardımı ve bilgisi olan arkadaşların yardımını rica ediyorum.
Merhaba kanal listesi atabildiniz mı?

E Çevrimdışı

excellentwarrior

Yeni Üye
12 Mar 2020
15
28
Merhabalar,

Awox markasının 50 inç b205000s 127 ekran 4k ve 50 inç a205000s 127 ekran 4k tvleri arasında ne fark var ve hangisini tercih etmeliyim?

- Ben bunu sipariş verdim ama diğeri daha iyiyse iptal edip onu alayım.

- Diğer ürün bu.

- Bu da kodu b ile başlayan.

D Çevrimdışı

Denizkoc

Yeni Üye
23 Kas 2019
8
25
kumanda uygulaması indiriyorum ancak TV yi görmüyor uygulamalar çözen var mi? Netflix veya herhangi bir uygulamada menü tuşuna basınca Ayarlar gelmiyor bir de nasıl halledilir ???

B Çevrimdışı

boyuguzel

Yeni Üye
31 Ağu 2019
10
56
6586_dvbt_8g dosyasını bin dosyası olarak indirdim. fat32 li usb belleğe kopyaladım. tv ye usb belleği taktım, ama bin dosyasını nasıl yüklemeliyim. ben televizyonumu 19-10-2019 da aldım sanırım bunu kurmam gerekiyor. ne yapmamı önerirsiniz. teşekkür ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

55 ekran awox tv için soruyorum adem bey

E Çevrimdışı

Ekaans

Yeni Üye
6 Nis 2020
2
32
Awox U5100str yani B 205000S aldim en azindan bana ikisi ayni dendi. Cihazin icinde yuklu olan netflix hd degil bana oyle geldi cunku ps4 den netflix acip karsilastirdim cok fark var. Netflix guncelleme yapinca da acilmiyor kod ui-800-3 hatasi veriyor. Netflix hd apk var mi onereceginiz. Bunun icin hangi surumu yuklemeliyim ?
Cihazla alakali da İlk izlenimler iyi beklentiyi karşılıyor fiyat performans ürünü. Yan açılardan izlerseniz kalite biraz düşüyor. Benim beklentimin üzerinde çıktı. Uydu alıcısını kullanmıyorum. Digitürk 1080p 50hz ve Ps4 1080p 60hz bağladım. Sorunsuz kullanıyorum. Ancak oyun oynarken etraf biraz bulanıklaşıyor. Hız ve yenileme konusunda biraz yavaş. Detaylar seviyesi ve kalitesi azaliyor. Çerçeve kenarlarında hafif aydinlik var. Gse İp tv yükledim gayet uyumlu bir problem yok. Eğer android içinde bir hata yaparsanız sistem sıfırlama şifresi 1234.

murat06 Çevrimdışı

murat06 

Yeni Üye
1 Haz 2018
36
31
Balkonda kullandığım 55" Awox TV de dahili uydu çalışmamaya başladı, müsait bir zamanda servis çağırmayı düşünüyorum

İ Çevrimdışı

İsmail Bozbay 

Yeni Üye
14 Kas 2019
23
37
Var, konusu da var :ok
Adem bey merhaba Vestel 55 UA 8990 TV kullanıyorum satmayı düşünüyorum awox K6500 rst Android model televizyon ile takas olabilir ya da ikinci el temiz uygun fiyata alabileceğim bir yer ya da bir arkadaş varmı bu televizyonu çok beğendim.Yardımcı olursanız sevinirim.Buradan üye arkadaşlara da sesleniyorum.

Adem bey merhaba Vestel 55 UA 8990 TV kullanıyorum satmayı düşünüyorum awox K6500 rst Android model televizyon ile takas olabilir ya da ikinci el temiz uygun fiyata alabileceğim bir yer ya da bir arkadaş varmı bu televizyonu çok beğendim.Yardımcı olursanız sevinirim.Buradan üye arkadaşlara da sesleniyorum.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

K6500 çok hatalı bir seçim ancak yine de siz bilirsiniz elbette.
Görüntü performansı, panel performansı ve yazılım desteği konusunda ve hele ki o lanet kanal listesi konusunda bu derece ciddi sorunları olan bir model olduğunu belirtmek isterim.

Geri
Üst Alt