selodonanım
Aktif Üye
- 4 Ara 2017
- 246
İletiyorum
Mümkünse AC3 yanında DTS kodek desteği de olursa ballı kaymak olur.
İletiyorum
kendi markasıAWOX hangi markanın yan ürünü bilen varmı ?
Merhaba kanal listesi atabildiniz mı?Selamlar awox u5100str tv den aldım kanal aramasında tüm kanalları sildi ve hiç bir şekilde kanal taraması yapınca kanalları bulamıyor ayrıca vpn kurulamıyor hiç bir vpn servisi çalışmıyor. Bu konuda yardımı ve bilgisi olan arkadaşların yardımını rica ediyorum.
GÖRELİM BAKALIMCvp: AWOX marka TV ler ile ilgili Genel Başlık
AWOX 32'' TV Yazılım Dosyası
[Gizli İçerik]
AWOX 40'' TV Yazılım Dosyası
[Gizli İçerik]
Adem bey merhaba Vestel 55 UA 8990 TV kullanıyorum satmayı düşünüyorum awox K6500 rst Android model televizyon ile takas olabilir ya da ikinci el temiz uygun fiyata alabileceğim bir yer ya da bir arkadaş varmı bu televizyonu çok beğendim.Yardımcı olursanız sevinirim.Buradan üye arkadaşlara da sesleniyorum.Var, konusu da var
Adem bey merhaba Vestel 55 UA 8990 TV kullanıyorum satmayı düşünüyorum awox K6500 rst Android model televizyon ile takas olabilir ya da ikinci el temiz uygun fiyata alabileceğim bir yer ya da bir arkadaş varmı bu televizyonu çok beğendim.Yardımcı olursanız sevinirim.Buradan üye arkadaşlara da sesleniyorum.
K6500 çok hatalı bir seçim ancak yine de siz bilirsiniz elbette.Adem bey merhaba Vestel 55 UA 8990 TV kullanıyorum satmayı düşünüyorum awox K6500 rst Android model televizyon ile takas olabilir ya da ikinci el temiz uygun fiyata alabileceğim bir yer ya da bir arkadaş varmı bu televizyonu çok beğendim.Yardımcı olursanız sevinirim.Buradan üye arkadaşlara da sesleniyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.