Geçmiş olsun kardeşimTV bugün geldi, anakart değişimi yapılmış garantiden. Neden olur doye sordum ilk defa boyle bir sorunla cihaz gelmis dediler, servis menusune girmiş gibi çıkmıyordu cihaz anakart degistirmisler dedi. Suan calisiyor. Surec yaklaşık on gün sürdü.
Ben böyle bir sorunun VAR olduğuna ikna edemedim maalesef yöneticileri kardeşim.Ado Awoxta kanal listesi sırası kafasına göre değişip duruyor var mi bunun caresi ?
yazılımı denemistik yuklemeyi olmamisti servise gitmeden once gerci serviste yukleyememisti. ayni surumdiye hatta tkar olmaz demisti. dusukten yukariya gidiyor diye falanama yarin yinede deniyecegim. Lakin 1gunde kac defa degistirdim tabloyu artik gina geldi. usbye knl listesi oluşturup falan alip atmak yok mu olmadi harici recivera doncemBen böyle bir sorunun VAR olduğuna ikna edemedim maalesef yöneticileri kardeşim.
TV nin üstünde zaten VAR olan yazılımı yüklemeyi çözüm olarak önerdiler bana. PEKİ dedim ve elimi bile sürmeden iadeye yolladım bayiye. Kardeşim 1 saatlik tv de bu sorun görülmüş ise, Yüklü olan yazılım V1. 0.0 ise, bana YÜKLE dediğin yazılım da V1. 0.0 ise neyin değişmesini bekliyorsun ki?
Neyse, sen denemek istersen çözüm yazılım yüklemekmiş kardeşim )
Yazılım paylaşırım istersen, ayrıca @tkartal kardeşimiz yazılım yükleme konusunda tecrübelidir kendisinden de fikir alabiliriz.
yazılımı denemistik yuklemeyi olmamisti servise gitmeden once gerci serviste yukleyememisti. ayni surumdiye hatta tkar olmaz demisti. dusukten yukariya gidiyor diye falanama yarin yinede deniyecegim. Lakin 1gunde kac defa degistirdim tabloyu artik gina geldi. usbye knl listesi oluşturup falan alip atmak yok mu olmadi harici recivera doncem
Awox TV'lerin şuana kadar kanal taşıma sorunuyla ilgili bir yazılımı yok ve şimdilik yazılımsal sorun değil.yazılımı denemistik yuklemeyi olmamisti servise gitmeden once gerci serviste yukleyememisti. ayni surumdiye hatta tkar olmaz demisti. dusukten yukariya gidiyor diye falanama yarin yinede deniyecegim. Lakin 1gunde kac defa degistirdim tabloyu artik gina geldi. usbye knl listesi oluşturup falan alip atmak yok mu olmadi harici recivera doncem
onuda deniyeyim bakalımMENÜ1147 ile servis menüsüne girip 5 inci adımdaki kanal listesini usbye aktarma ve/veya usb den aktarma işlemlerini yapabilirsin.
Sorun şu ki o da çözüm olmadı bende maalesef.
bence yazılım çıkmaz al sat kâra bak mantığı var ama şu anki dolar kuru düşünülecek olursa o da baya sıkıntı olacak gibiAwox TV'lerin şuana kadar kanal taşıma sorunuyla ilgili bir yazılımı yok ve şimdilik yazılımsal sorun değil.
Kanal taşıma yaparken birinci sıra ikinci sıra üçüncü sıra şeklinde kanal taşımanızı sırayla yapın. Ertesi gün yada daha sonra atıyorum 87. sıradaki kanalı daha önce sıralamasını yapmış olduğunuz listenin örneğin beşinci sıraya alırsanız o kanal sonraki listeye zıplıyor ve liste sapıtıyor. Tavsiyem en baştan tpleri silin sıfırlayın şebeke arama yapın ve bir defada iyi karar verin sıralamayı yapın....
Yazılım yükleme ise 1147 on birinci sıradaki sw upgrade den yapabilirsiniz. Ama mevcut yazılım ise bir şey değişmeyecek.
Kanal taşıma vs yazılımsal eksikler var ama umarım yeni yazılım çıkar gerçi markanın yeni tv modelleride çıkmadı....
merhaba,
Awox un S55140 model 55 inç televizyonu nasıldır? tavsiye eder misiniz?
Suan icin kanal siralama sorununa çözümüm kanal listemi dizip favori olarak isaretliyorum. Son iki haftadır hic bozulmadi benim icin büyük başarıAWOX Mühendisleri bizleri dikkate alıp da YAZILIM SORUNU olduğunu kabul edip sorunun çözümüne yönelik aksiyon almaya başlamadığı sürece önerilecek bir marka değil maalesef.