Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Suan icin kanal siralama sorununa çözümüm kanal listemi dizip favori olarak isaretliyorum. Son iki haftadır hic bozulmadi benim icin büyük başarı
Yine de ortada bir sorun olduğu gerçeğini inkar edemeyecek bir çözüm bu kardeşim.
Üzücü olanı ise tüketiciler çözüm üretmeye kendileri uğraşıyor :((

bydublor Çevrimdışı

bydublor 

Aktif Üye
10 Ara 2017
242
Yine de ortada bir sorun olduğu gerçeğini inkar edemeyecek bir çözüm bu kardeşim.
Üzücü olanı ise tüketiciler çözüm üretmeye kendileri uğraşıyor :((

Abi türk montajcisinda mantık al/sat. Parana bak. Gerisi hikâye. Ama dolar kuru ile uygun fiyat cihazlar çıkaracaklarını düşünmüyorum. Fiyatları markalari daha bilindik firmalara yakin olursa bilinçli tuketici tarafından tercih edilmez bence

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Abi türk montajcisinda mantık al/sat. Parana bak. Gerisi hikâye. Ama dolar kuru ile uygun fiyat cihazlar çıkaracaklarını düşünmüyorum. Fiyatları markalari daha bilindik firmalara yakin olursa bilinçli tuketici tarafından tercih edilmez bence

Bu adamlar ki beyaz eşya sürecekler piyasaya, peeehh.

Ben arızayı, sorunu, kırılmayı vs kabul ederim kardeşim. Tüketicinin yanında olur ve dersin ki ''MAL BENİM, Ben de senin yanındayım'' o zaman konu kapanır.

Ama bu örneklerde olduğu gibi ortada bir sorun var ise, bu sorun sana neredeyse 1 sene önce bildirilmişse, sen bunu görmezden gelmişsen, sonra sorunlar her ayrı bölgeden gelmeye başlamışsa ve sen halen sesini çıkartmıyorsan senin ne markalığın ne de yöneticiliğin 5 para etmez benim gözümde.

Sorundur, arızadır, olur böyle şeyler. Ancak çıkar ve adam gibi tüketicine dersin ki ''Merak etmeyin sorun olduğunu tespit ettik, çözüm için gece gündüz çalışıp sizi mağdur etmeyeceğiz''

Bizim örnekte bakıyorsun kimseden tık yok. Ben mağazalarda denk gelirsem aldırtmıyorum kimseye bu tv yi.

Ne zaman ki önce adam olurlar, sonra biz yine AWOX TV yeri üretim başarısı, diye yine yazmaya başlarız.

Ben de servisleriyim ama çok şükür çıkar dünyasına bağlı ilişkilerim olmadığı için gönül rahatlığı ile yazabiliyorum yöneticiler hakkında. Çok kızarlarsa sözleşme feshetsinler sorun yok benim adıma lakin yazdıklarımın GERÇEK olduğunu da biliyor olmanın verdiği acıyı unutmasınlar..

bydublor Çevrimdışı

bydublor 

Aktif Üye
10 Ara 2017
242
Bu adamlar ki beyaz eşya sürecekler piyasaya, peeehh.

Ben arızayı, sorunu, kırılmayı vs kabul ederim kardeşim. Tüketicinin yanında olur ve dersin ki ''MAL BENİM, Ben de senin yanındayım'' o zaman konu kapanır.

Ama bu örneklerde olduğu gibi ortada bir sorun var ise, bu sorun sana neredeyse 1 sene önce bildirilmişse, sen bunu görmezden gelmişsen, sonra sorunlar her ayrı bölgeden gelmeye başlamışsa ve sen halen sesini çıkartmıyorsan senin ne markalığın ne de yöneticiliğin 5 para etmez benim gözümde.

Sorundur, arızadır, olur böyle şeyler. Ancak çıkar ve adam gibi tüketicine dersin ki ''Merak etmeyin sorun olduğunu tespit ettik, çözüm için gece gündüz çalışıp sizi mağdur etmeyeceğiz''

Bizim örnekte bakıyorsun kimseden tık yok. Ben mağazalarda denk gelirsem aldırtmıyorum kimseye bu tv yi.

Ne zaman ki önce adam olurlar, sonra biz yine AWOX TV yeri üretim başarısı, diye yine yazmaya başlarız.

Ben de servisleriyim ama çok şükür çıkar dünyasına bağlı ilişkilerim olmadığı için gönül rahatlığı ile yazabiliyorum yöneticiler hakkında. Çok kızarlarsa sözleşme feshetsinler sorun yok benim adıma lakin yazdıklarımın GERÇEK olduğunu da biliyor olmanın verdiği acıyı unutmasınlar..
Artık insanlar aldıkları ürünlerin arkasında duran, teknik destek veren en önemlisi satış sonrasi müşterisine iyi güzel şeyler sunan firmaları tercih etmek istiyor gerçi bizim toplumda adam olmaz :) Her malın bir alıcısı vardır deyip gecerler.Yazilimsal sorunu çözüm mini hd uydu alıcıalin onu kullanin diyen bile çıkar :))))

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Artık insanlar aldıkları ürünlerin arkasında duran, teknik destek veren en önemlisi satış sonrasi müşterisine iyi güzel şeyler sunan firmaları tercih etmek istiyor gerçi bizim toplumda adam olmaz :) Her malın bir alıcısı vardır deyip gecerler.Yazilimsal sorunu çözüm mini hd uydu alıcıalin onu kullanin diyen bile çıkar :))))

Bu markaların da olmasını istiyorum kardeşim zira diğer markalara alternatif olmalı ki onları da daha iyisine doğru kırbaçlamalı.

Bu markaları tamamen gömüp piyasayı belli başlı markalara bırakmak da bizim işimize gelmez :ok

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Ha işte bende bunlardan bahsediyordum....
Bu firma en azından bu forumda kaybetti. Ki bu saatten sonra büyük marka olma yolunda vs.. kötü bir sonuç ve izlenim oluştu.
Her zaman şunu derim önceden kaliteye önem verilirdi şimdi satışa önem veriliyor. İş görür mü görür mantığı.. Ama o da kısa süreli tabiki... Hani benim aeg öko lavamat çamaşır makinem yada nordmende tv m vardı ya uzun yıllar dayanan... Yada chicko marka bebek arabası benim bindiğim çocuk arabasıyla ve yürütecle çocuklarımı gezdirdim inanın... Şimdi kalite nerde... O da fahiş fiyatlarda bir iki çeşit...

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Ha işte bende bunlardan bahsediyordum....
Bu firma en azından bu forumda kaybetti. Ki bu saatten sonra büyük marka olma yolunda vs.. kötü bir sonuç ve izlenim oluştu.
Her zaman şunu derim önceden kaliteye önem verilirdi şimdi satışa önem veriliyor. İş görür mü görür mantığı.. Ama o da kısa süreli tabiki... Hani benim aeg öko lavamat çamaşır makinem yada nordmende tv m vardı ya uzun yıllar dayanan... Yada chicko marka bebek arabası benim bindiğim çocuk arabasıyla ve yürütecle çocuklarımı gezdirdim inanın... Şimdi kalite nerde... O da fahiş fiyatlarda bir iki çeşit...

Aslında genel anlamda bütün markalara tavrım bu.

Ben marka karalamaktan ziyade markaları zorlamayı, iyi olmaya zorlamayı tercih ediyor ve onlara ''Kardeşim ya tüketiciden yana tavır alırsınız ya da biz, ateşe su taşıyan karınca misali safımızı belli eder ve karşınızda dururuz'' demek istiyorum.

Belki kısa vadede onlara etkisi olmaz gibi görünse de, bu piyasada KALICI olmayı düşünen markalara orta ve uzun vadede negatif etki yaratabileceğimizi düşünüyor ve inanıyorum.

Gerek forumda gerekse youtube üzerinde tüketici avantajına ne alabilirsek bize fayda olur temel mantığına göre hareket ediyorum. Elbette ki sizlerin de büyük desteğine ihtiyacım var bu yolda :ok

B Çevrimdışı

brkara

Yeni Üye
7 Eyl 2018
5
38
Merhaba, bu tv ile ilgilenenleri görünce üye oldum. Ben de awox dertlisiyim. Kanalların kaybolması, sıralarının değişmesi can sıkıcı. Tp ekliyorum ancak yalnız o tp' yi aratamıyorum. Bunu ben mi beceremedim bilmiyorum. Tp ekledikten sonra tara dediğimde sıfırdan tarıyor. Her iki ucu da kötü bu tv nin :) Tp konusunda bilgisi olan varsa beklerim.

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Kanal taşıma sorunu bir bende yok galiba yada bu forumda yada konuda yazmıştım. Taşıma işlemini bir defa da yapın. Liste aralarına kanal taşımayın... Listenizi kendiniz baştan oluşturun ve ona göre taşıyın... Sonra sapıtıyor... Kanalı bir sonraki sayfaya atıyor...
TP ise eğer o TP de kanal arayacaksınız varsayılan olarak arama yapın... Nit yada şebeke araması yaparsanız baştan sıfırdan tarama yapar...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Birde taşıma sırasını taşıdığınız en son kanal sayısını dikkate alarak taşıma yapın... Ve numaralandırarak taşıma yapmayın.. Yukarı yön tuşunu kullanarak taşıma yapın.. :ok

B Çevrimdışı

brkara

Yeni Üye
7 Eyl 2018
5
38
Kanal taşıma sorunu bir bende yok galiba yada bu forumda yada konuda yazmıştım. Taşıma işlemini bir defa da yapın. Liste aralarına kanal taşımayın... Listenizi kendiniz baştan oluşturun ve ona göre taşıyın... Sonra sapıtıyor... Kanalı bir sonraki sayfaya atıyor...
TP ise eğer o TP de kanal arayacaksınız varsayılan olarak arama yapın... Nit yada şebeke araması yaparsanız baştan sıfırdan tarama yapar...

Birde taşıma sırasını taşıdığınız en son kanal sayısını dikkate alarak taşıma yapın... Ve numaralandırarak taşıma yapmayın.. Yukarı yön tuşunu kullanarak taşıma yapın.. :ok
Bilgiler için teşekkürler. Az önce sıfırdan arama yapıp tekrar sıraladım. Olmayan kanalları tp ile varsayılan arama yaparsam diğerlerine dokunmayacak değil mi ? Korkuyorum artık :)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Yani neresinden bakarsan bak saçmalık kardeşim :rant

B Çevrimdışı

brkara

Yeni Üye
7 Eyl 2018
5
38
Bir de açılıştaki mavi ekran bitiriyor beni. Kanal değiştirmeden yayın gelmiyor.

Geri
Üst Alt