TKartaL
Süper Üye
- 5 Şub 2018
- 2,481
- 45
Ne yetkili servisi kardeşim. Ben çok önceden bu Philips Sony Samsung vs.. servislerini bu markalara ait eğitim almış servisler zannederdim. Tabiki hepsi öyle olmasada mevcut elektronoikcilere konumlandırılmış servis olduklarını gördüm. Mesela koskoca Samsung Philips vs.. gibi markalara kaya elektronik Yıldırım elektronik yok hacının yeri gibi yerler bakıyor.Servis aldi götürdü bakalım kimbilir ne zaman gelecek. Gelen elemanda zaten servis cagirdiniz madem dur gelim diye gelmis ) Hani elinde yazılım olur bisi dener bir tus kombini vs yok Hayir ben pixel teste girmis gibi belli araliklarla renkler dönüyor vs demesem bisi diyemiyecek :s Yazılım denerler dedi olmazsa anakart degisir dedi baktin 21 gune gelmiyor yenisi verilir dendi gitti de gitti :s Ado
Mesela benim tv gitti geldi. Sadece Tekirdağ havası aldı geldi. Ne kadar ekmek o kadar köfte de kardeşim ben buna para veriyorsam profesyonellik ararım iki iki dört.... Awox mh. aradım dedim tv gitti geldi. Sonuç nedir? Çünkü ne belge ne servis fişi... Servis de dahi servis fişini ben istedim. Müşteri hizmetleri dediki Bi saniye hatta kalın servisi arıyorum dedi. Ok. Bende duyuyorum ama... Servis diyorki tv de bişe yok. Be kardeşim bişe yokta niye gönderdik... Sonra mh. Video çekin gönderin dedi. Dedim lanet olsun... Yerli malı kalkındırcaz öylemi? Vestel alınmasın bu arada... Bizim ülkede üreten getiren servis bunları yaparsa bizden bir... olmaz. Anladınız umarım...