Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
chrome hatta tehlikeli buldu sakla falan dedim ama yemedi sanırım. birde rar içinde kac dosya var, Fat32 ye klasorden cikarip direk aticam, ilk sayfadaki fiş cekiliyken usb bellek takicam sonra fişi takip beklicem en son USB çıkartıp fisi cekip tekrar takicam ve inşallah olacak :)
toplam 4 dosya var ama birbirleri ile aynı gibi gördüm ben
ana dosya 5mb zaten.

bydublor Çevrimdışı

bydublor 

Aktif Üye
10 Ara 2017
242
Kurumsal kanaltan teyit istedim, cevap gelince geri döneceğim sana kardeşim :ok
beklemedeyim. Lakin cep telden indirdim hasarliysa bozuksa bilmiyorum. ne kadar dogru bilmiyorum o 4dosyayi atinca ilk sayfadaki gibi fat32lik usbyi taktim, sonra fişi taktim lakin sadece kirmizi isik birkez yesil oldu sonra kirmizi kalmaya devam :s acaba dosya isimleri mi duzeltilmeli veya yukleme sekli mi farkli yada yada yada su mu içem ben :(

Screenshot_2018-07-29-20-32-31-676_com.rarlab.rar.png

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
beklemedeyim. Lakin cep telden indirdim hasarliysa bozuksa bilmiyorum. ne kadar dogru bilmiyorum o 4dosyayi atinca ilk sayfadaki gibi fat32lik usbyi taktim, sonra fişi taktim lakin sadece kirmizi isik birkez yesil oldu sonra kirmizi kalmaya devam :s acaba dosya isimleri mi duzeltilmeli veya yukleme sekli mi farkli yada yada yada su mu içem ben :(

Screenshot_2018-07-29-20-32-31-676_com.rarlab.rar.png
Yok artık ne suyu yahu garantisi yokmu tv nin?

Yoksa dahi yolla bana sıkma canını hallederiz :ok

bydublor Çevrimdışı

bydublor 

Aktif Üye
10 Ara 2017
242
Yok artık ne suyu yahu garantisi yokmu tv nin?

Yoksa dahi yolla bana sıkma canını hallederiz :ok
Var abi 2017martta alınmışti. Sana yollamak 165 ekran tv nin kargo ucreti tv kadar yahu :)) ben senden haber bekliyorum inşallah servise is dusmeden halollur

bydublor Çevrimdışı

bydublor 

Aktif Üye
10 Ara 2017
242
Biz çözüm üretmek isteyelim, tv gelmeden de çözeriz :kiskis
bence de ya abi simdi tvyi açmışlar, yatay sekilde kirmizi mavi yesil gibi goruntu var, sonra füme rengi, sonra gri, sonra beyaz seklinde dönüyor. Bu hale nasıl geldi anlamadik en son aksam tvyi kumandadan kapadik. acep bunun arka panelinacsak boarda reset meset bisisi yok mu :((

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
bence de ya abi simdi tvyi açmışlar, yatay sekilde kirmizi mavi yesil gibi goruntu var, sonra füme rengi, sonra gri, sonra beyaz seklinde dönüyor. Bu hale nasıl geldi anlamadik en son aksam tvyi kumandadan kapadik. acep bunun arka panelinacsak boarda reset meset bisisi yok mu :((

Yok öyle bir düğme kardeşim :kiskis

Geri
Üst Alt