TKartaL
Süper Üye
- 5 Şub 2018
- 2,481
- 45
22 inç yazılımı mı soruyorsunuz?yazılım yokkkkk
22 inç yazılımı mı soruyorsunuz?yazılım yokkkkk
✌tmm linki göremiyorumCvp: AWOX marka TV ler ile ilgili Genel Başlık
AWOX 32'' TV Yazılım
Cvp: AWOX marka TV ler ile ilgili Genel Başlık
AWOX 32'' TV Yazılım Dosyası
[Gizli içerik]
AWOX 40'' TV Yazılım Dosyası
[Gizli içerik]
Dosyası
[Gizli içerik]
AWOX 40'' TV Yazılım Dosyası
[Gizli içerik]
Tv üzerindeki en alttaki kapama tuşuna basınAdo abi bir konuda yardıma ihtiyacım var, dün gece vardiyasindayken evdekiler aradi vr awox tv nin acilmadigini soylediler. Tv den acmak istediklerinde tvnin ekraninda pixel teste benzer renkler dönüyor ve kumanda işlemiyor. Ama bizimkilerin bu tarz bir menuye vs girme imkani yok neden olmus olabilir ve bundan kurtulabilecegim bir tus kombinasyonu mevcut mu ?
tv nin arkasındaki kapama tusu ile ac kapa yaptim ama olmadiTv üzerindeki en alttaki kapama tuşuna basın
Bir defasında servis menüsünden benimde başıma gelmişti. Fişi çekip taktım devam ediyordu yine ve kapat aç yapmıştım halolmuştu. Ama sizin kendiliğinden oldu galiba..tv nin arkasındaki kapama tusu ile ac kapa yaptim ama olmadi
Aynı sorunu bende daha once yaşadığımda tv yi arka açma kapadan açıp v- p- basılı açtığımda olmustu. Lakin bu sefer biz bir yere girmedik illa burdan cikmanin bir yolu tus kombini yada yazilim atma imkani bisi vardir. Ado abi gorurse yardimci olur diye düşünüyorumBir defasında servis menüsünden benimde başıma gelmişti. Fişi çekip taktım devam ediyordu yine ve kapat aç yapmıştım halolmuştu. Ama sizin kendiliğinden oldu galiba..
Oldukça gürültülübu markanın su sebili nasıl acaba alınırmı.
Kardeşim mailden cevapladımAdo abi bir konuda yardıma ihtiyacım var, dün gece vardiyasindayken evdekiler aradi vr awox tv nin acilmadigini soylediler. Tv den acmak istediklerinde tvnin ekraninda pixel teste benzer renkler dönüyor ve kumanda işlemiyor. Ama bizimkilerin bu tarz bir menuye vs girme imkani yok neden olmus olabilir ve bundan kurtulabilecegim bir tus kombinasyonu mevcut mu ?
ado hocam ucuz yolu ama fiyatına göre kaliteli bir su sebili önerilmisiniz şimdi kullandığım uğur su sebili traktör motoru gibi çok sesli çalışmaya başladı.şimdilik idare ediyor ama gece sesten rahatsız oluyorum değiştirmeyi düşünüyorum.Oldukça gürültülü
Plastik kalitsi zayıf
Sac kalınlığı oldukça ince (Gürültünün büyük bölümü bundan kaynaklı)
Abim mailden rahatsız ettiğim için ozur dilerim, el bilegini kirdiktan sonra daha yeni baslayabildim ise ve simdide paso mesaiye gidiyorum acele etme nedenim evdekiler tvsiz kalmasin diye gerci evde regal bizim bahtsiz noneconnect cihaz varda bizim buyukler onda da androidbox bagliydi acamamislar tv yi ) Simdi yine gece vardiyasina gidiyorum, bakalim evden seri nosunu istedim basarabilirler ise sana aticam abim yarinda nasipse yazılımı bulursak atmayi denerim.Kardeşim mailden cevapladım
Buradan da yazayım, genelde servis menüde opslar değiştirildiğinde yapıyor lakin olabilir kendi kendine de yapmıştır, Kurtulmak için seri ver yazılımını kontrol edelim