https://tavsiyeforumu.com/konu/awox-55-inc-140-ekran-led-tv-inceleme.1149/sw yani software nin kısaltılmışı. st nedir bilmiyorum. sizdeki sürüm nedir foto atabilirmisiniz. yazılım sürümüne servis menuden bakılabiliyor kumandadan menu tuşuna basıp 1147 yi tuşlayın servis menu açılıyor çıkan listeden altta bilgi var oraya gelip ok tuşuna basarak bakabilirsiniz.
Yinede buyrun inceleyinsw yani software nin kısaltılmışı. st nedir bilmiyorum. sizdeki sürüm nedir foto atabilirmisiniz. yazılım sürümüne servis menuden bakılabiliyor kumandadan menu tuşuna basıp 1147 yi tuşlayın servis menu açılıyor çıkan listeden altta bilgi var oraya gelip ok tuşuna basarak bakabilirsiniz.
Fişi çıkarıp tekrar deneyin32inç awox Manuel kanal kurulumu yaparken problem yaşıyorum kurulum takılıp kalıyor tamamlamıyor çözüm önerisi olan var mı
32inç awox Manuel kanal kurulumu yaparken problem yaşıyorum kurulum takılıp kalıyor tamamlamıyor çözüm önerisi olan var mı
Ado hocam bu tvlerde de firmanın yazılımsal olarak bir çalışması yol değil mi ?
malum vestel aldik noneconnect mb130 patates cikti ) bu awoxtanda 4k panelli fullhd tunerli 65" bir alet var bizde ya oda mi patates ))
AWOX sebebini anlayamadığım bir şekilde hep tekdüze ilerliyor.
Yani sanki ''Aaaabi yaaaa bir trend tutturduk gidiyoruz işte, millet de alıyor nasılsa, Şimdi yazılım mazılım kim uğraşacak?'' gibi bir havadalar.
Şu da olabilir bak, Her ne kadar TÜRK markası diye lanse edilse de, malum anakart panel besleme herşey dışarıdan gelip burada montajlanıyor. yazılım da anakart üzerinde geliyor, yani aslında biz ÜRETİCİ olarak AWOX markasını görsek de bence değiller.
VESTEL de konu böyle değil biliyorsun, Anakart besleme tamamen kendi tasarımları ve yazılımları da kendi yazılımcıları tarafından yapılıyor, Senin şanssızlığın ise nonconnectlere yazılım yazmaya gerek görmüyorlar
Seri ver de tekrar bakalım sana özel ;)
22 inç yazılım varmıCvp: AWOX marka TV ler ile ilgili Genel Başlık
AWOX 32'' TV Yazılım Dosyası
[Gizli içerik]
AWOX 40'' TV Yazılım Dosyası
[Gizli içerik]
yazılım yokkkkkYazılım