Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
kirkalti' Alıntı:Ado' Alıntı:kirkalti' Alıntı:@abo bey selamlar.
awox markasının panelleri hakkında bilginiz var mı? [font=AvenirNextLTPro, Helvetica, sans-serif]Awox S65165YK2 modelinin sharp panel kullandığını söylüyorlar ama daha ötesine geçebilen olmamış bilgi olarak.
Değerli azizim;
1 SHARP paneli le neredeyse 2 adet AWOX tv alırısnız, Bu nedenle bu bilgiye itibar etmeyiniz. 65''Sharp panelin fabrika çıkış fiyatına ulaşamadım lakin 10'' SHARP panel'in (Hem de 640x480) fiyatının dahi 143USD olduğu bir ortamda bahsettiğiniz tv nin panelini varın siz düşünün. Bahsettiğiniz tv 2700-3000TL bantlarında satılıyor olması lazım. Sizce SHARP panel kullanarak 65'' TV yi bu fiyata satabilirlermi?
Bunun dışında SHARP markasının TÜRKİYE pazarında yeri yoktur, yer edinememiştir kendisine.
65'' SAMSUNG 5-6K
65'' LG 5-6K
65'' PHILIPS 4,5-6K
65'' ARÇELİK 5-6,5K
65'' VESTEL 3,5-4K
Fiyat aralıklarında satılıp SHARP panel kullanamazken, 3K dolaylarında satılan AWOX nasıl kullansın SHARP panel?
AWOX tv lerde CMO panel kullanılır azizim. :
Ben de pek ihtimal vermiyordum ama, bu model hakkında neredeyse yok denecek kadar az olan bilgileri ararken çok ta üstünde durmadım açıkcası. Bilgisayara bağlayıp dizi/film izlemek ve arada sırada oyun oynamak için düşünüyordum. Bugün gittigidiyor %5 indirim daha yapınca dayanamayıp aldım. Kısaca ne çıkarsa bahtımıza, beğenmezsem iade ederim.
Ayrıca "CMO" paneli ilk defa duydum. Daha doğrusu sizinde ilk defa bahsettiğinizi gördüm.
http://www.innolux.com/Pages/Dyn/Product3_EN.aspx?cateN=LCD%20TV%20Application&catedes=LED&catel1=4K2K&catel2=&size=65&Language=EN&dtlcnt=2
Bu panel olabilir mi?
CMO CHİMEİ dir azizim. Chi Mei Opto diye geçer :