bydublor' Alıntı:
Awox'un 4k panel destekli ancak 4k desteklemeyen uydu alici bir 65" tvsini kullanıyorum. Genel olarak evdeki anne babayi tatmin eden büyük ekran performansi olması güzel. Ben 4k destekli uydu alicili android box ile cihazi kullandigim icin smart vb kisimlarini o cihaz uzerinden halledebiliyorum. Son donemlerde fiyat performans olarak tabir ettigimiz tvlerde cok fazla ozellik aramayanlar icin ideal bir konumageldi. Yanlış hatırlamıyorsam tekirdag tarafında montajci bir firma. bazi kucuk ev esyalarida satiyorlar.
@Ado hocam awoxla ilgili bilgin yazilimin tuyon varsa bir dal alabilirim :-)
https://youtu.be/TWK0OrFJy8Q burda suan kullanmadigim baska br android box icin cektigim video var awox cihazini hormek isteyenlerde gorebilir :-)
Sevgili kardeşim;
Bildiğin üzere ben her firmaya kızarım bazı konularda. Gerçi ben kızacak şey mutlaka buluyorum o da benim kusurum ama neyse :kıskıs:
Bu cümleyi şu sebeple yazdım. AWOX ile de bağlantım var ve yetkililerine çok uzun zaman önce, AWOX markasını internet ve forum ortamlarından takip eden kullanıcılar için de bir farkındalık yaratabilir, ürün ve yazılımlar ile ilgili yakın destek verebilir, tüketiciler ile daha sıcak dialoglar kurabiliriz dedim lakin 2 kere bu girişimde bulunmama rağmen cevap alamadım.
Bunun haricinde bana göre çok basit çözülebilecek bir USB DEN KANAL TABLOSU YÜKLEME konusunda kendilerinden detay istedim, yine cevap yok.
AWOX bu araa büyüyen bir marka, hatta satış grafiklerinden dolayı oluşan memnuniyete istinaden artık ücretsiz kuruluma dahi geçiş yapıyorlar, lakin gel gör ki her kurumda olduğu gibi burada da mutlaka bir kurum içi bürokrasiye gömülme durumu söz konusu.
Gönlüm çok arzu ederdi ki VESTEL gibi AWOX tv lere dair de GÜNCELLEME yazılımları paylaşabilelim lakin elimizde ürün çıktığında hangi yazılım var ise sadece o var. Bu anlamda eleştiriyorum elbette.
Yazılım mı lazım? Olur paylaşayım, ama sendeki yazılımın aynısı :kıskıs:
Sitem ettim biliyorum ama bunlar yapıcı eleştiriler, karalamak yerine iş yapmaya zorlayacak olan, teşvik edici eleştiriler.
: