TKartaL
Süper Üye
- 5 Şub 2018
- 2,481
- 45
Komple değil sadece yazdığımı deneyin boş temiz fat32 flasha...4dosyayi komple attim flashada bisi olmadi
Komple değil sadece yazdığımı deneyin boş temiz fat32 flasha...4dosyayi komple attim flashada bisi olmadi
Simdi sadece dediginiz dosyayi flasha attim, fiş takılı degilken flasi takip,fisi taktim tik yok :s ilk kirmizidan yeşile dönüyor sonra kirmizi da tepkisiz kaliyor. Hani yukleme şekli baska turlu degil dimi ? nebilim fisi takarken okeyd flaan basilmasi lazimdir neynKomple değil sadece yazdığımı deneyin boş temiz fat32 flasha...
Hayır üstündeki yazılım aynı olduğu için yüklenmiyor. Bu yazılımdan bir sonraki olursa yükler. Mavi yeşil ekran yaparken tv üstünde sadece kapama tuşunu denediniz değil mi?Simdi sadece dediginiz dosyayi flasha attim, fiş takılı degilken flasi takip,fisi taktim tik yok :s ilk kirmizidan yeşile dönüyor sonra kirmizi da tepkisiz kaliyor. Hani yukleme şekli baska turlu degil dimi ? nebilim fisi takarken okeyd flaan basilmasi lazimdir neyn
Hocam denedim olmuyor .bununla basliyor sonra siyah gri fume beyaz belli bir sn ye ile dönüyorHayır üstündeki yazılım aynı olduğu için yüklenmiyor. Bu yazılımdan bir sonraki olursa yükler. Mavi yeşil ekran yaparken tv üstünde sadece kapama tuşunu denediniz değil mi?
Bana kalırsa farklı bir yazılım yada yakınınızda yetkili servise başvurmak. Kapatma tuşu ile bir ümidim vardı ama olmadı.Hocam denedim olmuyor .bununla basliyor sonra siyah gri fume beyaz belli bir sn ye ile dönüyor
Aslinda bundaki boardu sunny nin bazi modelleride kullaniyormus acep onlarin yazılım olar mi ki ) yada yarın pazartesi@ado abi kurumsaldan bir ogrensinde ona göre olmadi servis cagririz ne yapalimBana kalırsa farklı bir yazılım yada yakınınızda yetkili servise başvurmak. Kapatma tuşu ile bir ümidim vardı ama olmadı.
Hayır denemeyin ben farklı derken bir önceki yada bir sonraki yazılım için kastettim. İnşallah kısa zamanda hallolur.Aslinda bundaki boardu sunny nin bazi modelleride kullaniyormus acep onlarin yazılım olar mi ki ) yada yarın pazartesi@ado abi kurumsaldan bir ogrensinde ona göre olmadi servis cagririz ne yapalim
ben awoxun bir onceki veya bir sonraki diye elinde bir yazılım olduğunu düşünmüyorumHayır denemeyin ben farklı derken bir önceki yada bir sonraki yazılım için kastettim. İnşallah kısa zamanda hallolur.
Ben burdan ado beyden temin etmiştim. Yükledim bir önceki çıktı. Yetkili servislerde de aynı yazılım mevcut. Sonra zor bela fabrikadan temin ettim. O da tv üstündekine yakın... Yani şuan bende 140 ekranın iki yazılımı var sw olarak.ben awoxun bir onceki veya bir sonraki diye elinde bir yazılım olduğunu düşünmüyorum
Ado kurumsaldan cevap bekleme moddayiz bekleyen dervis mod vol3626267Ben burdan ado beyden temin etmiştim. Yükledim bir önceki çıktı. Yetkili servislerde de aynı yazılım mevcut. Sonra zor bela fabrikadan temin ettim. O da tv üstündekine yakın... Yani şuan bende 140 ekranın iki yazılımı var sw olarak.
Ado kurumsaldan cevap bekleme moddayiz bekleyen dervis mod vol3626267
Peki abi servis cagrak napalimKardeşim gelen cevap, yazılımda sorun olmadığı yönde oldu maalesef.
Yolla sen tv yi yolla