bydublor Çevrimdışı

bydublor 

Aktif Üye
10 Ara 2017
242
Komple değil sadece yazdığımı deneyin boş temiz fat32 flasha...
Simdi sadece dediginiz dosyayi flasha attim, fiş takılı degilken flasi takip,fisi taktim tik yok :s ilk kirmizidan yeşile dönüyor sonra kirmizi da tepkisiz kaliyor. Hani yukleme şekli baska turlu degil dimi ? nebilim fisi takarken okeyd flaan basilmasi lazimdir neyn

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Simdi sadece dediginiz dosyayi flasha attim, fiş takılı degilken flasi takip,fisi taktim tik yok :s ilk kirmizidan yeşile dönüyor sonra kirmizi da tepkisiz kaliyor. Hani yukleme şekli baska turlu degil dimi ? nebilim fisi takarken okeyd flaan basilmasi lazimdir neyn
Hayır üstündeki yazılım aynı olduğu için yüklenmiyor. Bu yazılımdan bir sonraki olursa yükler. Mavi yeşil ekran yaparken tv üstünde sadece kapama tuşunu denediniz değil mi?

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Bir diğer yükleme şeklide tv servis menüsünde ama oraya ulaşılamıyor..Mavi yeşil ekran olduğu için

bydublor Çevrimdışı

bydublor 

Aktif Üye
10 Ara 2017
242
Hayır üstündeki yazılım aynı olduğu için yüklenmiyor. Bu yazılımdan bir sonraki olursa yükler. Mavi yeşil ekran yaparken tv üstünde sadece kapama tuşunu denediniz değil mi?
Hocam denedim olmuyor .bununla basliyor sonra siyah gri fume beyaz belli bir sn ye ile dönüyor

IMG_20180729_2230400b4295c40dcfe531.jpg

bydublor Çevrimdışı

bydublor 

Aktif Üye
10 Ara 2017
242
Bana kalırsa farklı bir yazılım yada yakınınızda yetkili servise başvurmak. Kapatma tuşu ile bir ümidim vardı ama olmadı.
Aslinda bundaki boardu sunny nin bazi modelleride kullaniyormus acep onlarin yazılım olar mi ki :)) yada yarın pazartesi@ado abi kurumsaldan bir ogrensinde ona göre olmadi servis cagririz ne yapalim

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Aslinda bundaki boardu sunny nin bazi modelleride kullaniyormus acep onlarin yazılım olar mi ki :)) yada yarın pazartesi@ado abi kurumsaldan bir ogrensinde ona göre olmadi servis cagririz ne yapalim
Hayır denemeyin ben farklı derken bir önceki yada bir sonraki yazılım için kastettim. İnşallah kısa zamanda hallolur.

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
ben awoxun bir onceki veya bir sonraki diye elinde bir yazılım olduğunu düşünmüyorum :ara:ara
Ben burdan ado beyden temin etmiştim. Yükledim bir önceki çıktı. Yetkili servislerde de aynı yazılım mevcut. Sonra zor bela fabrikadan temin ettim. O da tv üstündekine yakın... Yani şuan bende 140 ekranın iki yazılımı var sw olarak.

bydublor Çevrimdışı

bydublor 

Aktif Üye
10 Ara 2017
242
Ben burdan ado beyden temin etmiştim. Yükledim bir önceki çıktı. Yetkili servislerde de aynı yazılım mevcut. Sonra zor bela fabrikadan temin ettim. O da tv üstündekine yakın... Yani şuan bende 140 ekranın iki yazılımı var sw olarak.
Adem Helvacı Ado kurumsaldan cevap bekleme moddayiz :) bekleyen dervis mod vol3626267

bydublor Çevrimdışı

bydublor 

Aktif Üye
10 Ara 2017
242
Servis aldi götürdü bakalım kimbilir ne zaman gelecek. Gelen elemanda zaten servis cagirdiniz madem dur gelim diye gelmis :)) Hani elinde yazılım olur bisi dener bir tus kombini vs yok :) Hayir ben pixel teste girmis gibi belli araliklarla renkler dönüyor vs demesem bisi diyemiyecek :s Yazılım denerler dedi olmazsa anakart degisir dedi baktin 21 gune gelmiyor yenisi verilir dendi gitti de gitti :s Adem Helvacı Ado

Geri
Üst Alt