B Çevrimdışı

brkara

Yeni Üye
7 Eyl 2018
5
38
Bi açılıp bi kapanan mavi ekran mı? :kiskis
Yok. Tv' yi açınca awo yazısı geliyor arkasından mavi ekran geliyor.
Awox ile başlayan açılış mı? Yada TV menüsünde mavi ekran kapama var onu deneyin.
Kanal değiştirmeden yayın gelmiyor derken??
Mavi ekranı kapatınca da farketmiyor, siyah oluyor yayın gelmiyor. :) Sinyal sıfır olarak başlıyor. Kanal değiştiriyorum düzeliyor.

I Çevrimdışı

iskenderunlu

Yeni Üye
3 Eki 2018
1
54
Cvp: AWOX marka TV ler ile ilgili Genel Başlık

AWOX 32'' TV Yazılım Dosyası

[Gizli içerik]

AWOX 40'' TV Yazılım Dosyası

[Gizli içerik]
merhaba bu yazılımla videoların çılmama sorunu düzlirmi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

merhaba bu yazılımla videoların çılmama sorunu düzlirmi?
43'' awox led tv usbden video dosyalarını açmıyor

O Çevrimdışı

Osnmzy

Yeni Üye
23 Kas 2018
1
29
Cvp: AWOX marka TV ler ile ilgili Genel Başlık

Revize

Merhabalar öncelikle konuya şöyle gireyim ben televizyonu oyun oynamak için alıyorum yani playstation bağlayacağım 50 HZ çoğu oyun için yeterli fakat yazılımla 200 HZ kadar çıktığı söyleniyor 43 inç olan modelinden alacağım tavsiye eder misiniz. bunu yazılımla 200 hz olarak çıkartabiliyor muyuz?

Belirttiğim gibi derdim TV izlemek değil oyun oynamak

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Merhabalar öncelikle konuya şöyle gireyim ben televizyonu oyun oynamak için alıyorum yani playstation bağlayacağım 50 HZ çoğu oyun için yeterli fakat yazılımla 200 HZ kadar çıktığı söyleniyor 43 inç olan modelinden alacağım tavsiye eder misiniz. bunu yazılımla 200 hz olarak çıkartabiliyor muyuz?

Belirttiğim gibi derdim TV izlemek değil oyun oynamak
Önce normal güncel bir yazılımı bulsaydık gerisi kolay kardeşim... Fakat 200 hz yükseltme gibi bir ümit bağlamayın yada zor... Panelin ana hızı yeterli olacaktır fakat işlemci vs. işin içine girince durum farklılaşıyor. Keşke çakma yazılımsız orijinal 100 hz paneller olsa...

V Çevrimdışı

volkant41

Yeni Üye
26 Kas 2018
36
45
TV nin üstünde mevcut yazılım yok mu? Yada yeni yazılım yükleyip denediniz mi? Eğer denediyseniz de anten ayarları tamam mı?
yok yazilim yuklemedim cunku yazilim bulamiyorum internetten bu konuda yardimci olursaniz sevinirim .simdi ilk kurulum yqptim ama sqdece trt kqnallarini buldu

Geri
Üst Alt