Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Bi açılıp bi kapanan mavi ekran mı?Bir de açılıştaki mavi ekran bitiriyor beni. Kanal değiştirmeden yayın gelmiyor.
Bi açılıp bi kapanan mavi ekran mı?Bir de açılıştaki mavi ekran bitiriyor beni. Kanal değiştirmeden yayın gelmiyor.
Awox ile başlayan açılış mı? Yada TV menüsünde mavi ekran kapama var onu deneyin.Bir de açılıştaki mavi ekran bitiriyor beni. Kanal değiştirmeden yayın gelmiyor.
Yok. Tv' yi açınca awo yazısı geliyor arkasından mavi ekran geliyor.Bi açılıp bi kapanan mavi ekran mı?
Mavi ekranı kapatınca da farketmiyor, siyah oluyor yayın gelmiyor. Sinyal sıfır olarak başlıyor. Kanal değiştiriyorum düzeliyor.Awox ile başlayan açılış mı? Yada TV menüsünde mavi ekran kapama var onu deneyin.
Kanal değiştirmeden yayın gelmiyor derken??
Kaç ekran sizin tv?Yok. Tv' yi açınca awo yazısı geliyor arkasından mavi ekran geliyor.
Mavi ekranı kapatınca da farketmiyor, siyah oluyor yayın gelmiyor. Sinyal sıfır olarak başlıyor. Kanal değiştiriyorum düzeliyor.
82 ekran. Galiba bir bende var bu sorun. Servise vermiştim ama sorun yok diyip geri iade etmişlerdi.Kaç ekran sizin tv?
Kanal bulmuyor umarım güncelleyince bulurCvp: AWOX marka TV ler ile ilgili Genel Başlık
AWOX 32'' TV Yazılım Dosyası
[Gizli içerik]
AWOX 40'' TV Yazılım Dosyası
[Gizli içerik]
merhaba bu yazılımla videoların çılmama sorunu düzlirmi?Cvp: AWOX marka TV ler ile ilgili Genel Başlık
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
43'' awox led tv usbden video dosyalarını açmıyormerhaba bu yazılımla videoların çılmama sorunu düzlirmi?
Cvp: AWOX marka TV ler ile ilgili Genel Başlık
Revize
Önce normal güncel bir yazılımı bulsaydık gerisi kolay kardeşim... Fakat 200 hz yükseltme gibi bir ümit bağlamayın yada zor... Panelin ana hızı yeterli olacaktır fakat işlemci vs. işin içine girince durum farklılaşıyor. Keşke çakma yazılımsız orijinal 100 hz paneller olsa...Merhabalar öncelikle konuya şöyle gireyim ben televizyonu oyun oynamak için alıyorum yani playstation bağlayacağım 50 HZ çoğu oyun için yeterli fakat yazılımla 200 HZ kadar çıktığı söyleniyor 43 inç olan modelinden alacağım tavsiye eder misiniz. bunu yazılımla 200 hz olarak çıkartabiliyor muyuz?
Belirttiğim gibi derdim TV izlemek değil oyun oynamak
benim kanallar yok bu yazilimi yuklesem kanallar gelir mi acaba.simdiden tesekkurler..Cvp: AWOX marka TV ler ile ilgili Genel Başlık
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
denedim maalesef ki olmuyor.belki yazilim atinca cozulur diye dusunuyorum ama yazilimida bulamadim.İlk kurulumu denediniz mi?
TV nin üstünde mevcut yazılım yok mu? Yada yeni yazılım yükleyip denediniz mi? Eğer denediyseniz de anten ayarları tamam mı?denedim maalesef ki olmuyor.belki yazilim atinca cozulur diye dusunuyorum ama yazilimida bulamadim.
yok yazilim yuklemedim cunku yazilim bulamiyorum internetten bu konuda yardimci olursaniz sevinirim .simdi ilk kurulum yqptim ama sqdece trt kqnallarini bulduTV nin üstünde mevcut yazılım yok mu? Yada yeni yazılım yükleyip denediniz mi? Eğer denediyseniz de anten ayarları tamam mı?