V Çevrimdışı

volkant41

Yeni Üye
26 Kas 2018
36
45
maalesef ki yine olmadi bulmadi bikaç kanal oda trt kanallari halk tv ve 360 tv falan.Yazilimla olacak isse eger bana yazilimi bulmaniz mumkun mu acaba model 3282 simdiden tesekkurler..

Y Çevrimdışı

ysakay

Yeni Üye
10 Eki 2018
7
34
Merhabalar.
Awox U5000STR 50" 127 Ekran 4K Dahili Uydulu Ultra HD Led TV + Askı Aparatı

1.900₺ fiyatı var şu an. Benim için önemli olan maç yayınlarında ve özellikle fifa oynarken topun uzamaması vs. Bu ürünü kullanan var mı acaba? Tavsiye edermisiniz?

Adem Helvacı Ado hocam önceki sayfalara baktımda firma yazılım konusunda ilgisizmiş. Bir düzelme belirtisi var mı?

Teşekkürler.

Son düzenleme:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Merhabalar.
Awox U5000STR 50" 127 Ekran 4K Dahili Uydulu Ultra HD Led TV + Askı Aparatı

1.900₺ fiyatı var şu an. Benim için önemli olan maç yayınlarında ve özellikle fifa oynarken topun uzamaması vs. Bu ürünü kullanan var mı acaba? Tavsiye edermisiniz?

Adem Helvacı Ado hocam önceki sayfalara baktımda firma yazılım konusunda ilgisizmiş. Bir düzelme belirtisi var mı?

Teşekkürler.

Bu ürünün kullanıcı yorumu için biraz beklemek lazım zira ürün sahaya yeni sürüldü :)) U5000 için henüz yedek parça tanımlamaları dahi yapılmadı :)))

Mümkün olan ilk fırsatta detay girmeye çalışırım sizin için lakin yazılım konusundaki ilgisizlik halen devam etmekte maalesef.

V Çevrimdışı

volkant41

Yeni Üye
26 Kas 2018
36
45
Menü 1147 tuşlayın. Çıkan pencerede aşağılarda yazar. Farklı yerlere tuşlamayın yalnız... Exit ten çıkın..
en altta Soft versiyon V1.0.0 yazıyor.
ve girmiş olduğum yerdeki menüde SW UPGRADE diye bi seçenek var.onada tıkladığımda upgrade tv no usb device yazıyor

Geri
Üst Alt