Ado usta da olması lazım. Dönüş yapacaktır muhtemelen. Ben yinede kısa yoldan yanlış olmasın diye size versiyonu sordum
anladım şimdiden teşekkürler.Ado usta da olması lazım. Dönüş yapacaktır muhtemelen. Ben yinede kısa yoldan yanlış olmasın diye size versiyonu sordum
banada lazım tv kanaaları silindi tarattırınca sadece trt ler geliyorsw versiyon mu st mi?
awox 32" tv yazılım varsa atabilirmisiniz lütfen..
3282ST-TP.MS3463S.PB801Hangi 32'' ?
3282
3282ST2
3282ST3
3282ST-TPMS3663S-PB818
3282 VVH32H147G022LTY
3282ST-TP.MS3463S.PB801
ilginiz için çok teşekkürler ..[Gizli içerik]
sıkıstırılmış dosyadan çıkan klasörümü atayım yoksa klasörüde açıp içindeki 3 dosyayı mı atayım..Cvp: AWOX marka TV ler ile ilgili Genel Başlık
Yazılım Yükleme
1- Sıkıştırılmış olarak verilen dosyayı açarak, içindeki bilgileri boş bir flash belleğe kopyalayınız.
2- TV prize takılı değilken flash belleği TV ye takınız.
3- TV nin güç kablosunu prize takınız.
4- TV nin önündeki led 2-3 sn içinde yanıp sönmeye başlayacaktır. (SW yükleniyor)
5- TV nin önündeki LED kırmızı –yeşil olarak 1 sn sıklıkla yanarken yaklaşık 1 dk sonra daha hızlı yanıp sönmeye başlayacaktır.
6- Flash belleği TV den çıkartın, TV nin güç kablosunu prizden çekip tekrar takınız.
7- TV kullanıma hazır olup kanal ayarlarınızı yapınız.
Ben sadece saf yazılım dosyasını yerleştiriyorum belleğe.ilginiz için çok teşekkürler ..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sıkıstırılmış dosyadan çıkan klasörümü atayım yoksa klasörüde açıp içindeki 3 dosyayı mı atayım..
yazılım yukleme adı altında yzadıgınız gıbı flash a kalasor içinden cıkanı atıp fiş takılı degilken flashı taktım ve daha sonra fişi taktım ama maalesefki yazdıgınız gibi alttaki led sabit kırmızı yanıyorBen sadece saf yazılım dosyasını yerleştiriyorum belleğe.
Yalnız diğer dosyaları koymadan yükleme yapmayı başaramadığını belirten 2-3 arkadaşımız oldu
Orjinali:
Thank you for check!
1.默认语言:土耳其语
2.默认国家:土耳其
3.打开的国家:意大利,法国,英国,德国,土耳其,葡萄牙,西班牙,
4.打开的语言:波斯语,俄语,英语,土耳其,阿拉伯,
5.软件占空比:33
6.CI+:支持
7.PVR功能:支持
8.TIMESHIFT功能:支持
Google çevirisi:
1. Varsayılan dil: Türkçe
2. Varsayılan ülke: Türkiye
3. Açık ülkeler: İtalya, Fransa, İngiltere, Almanya, Türkiye, Portekiz, İspanya,
4. Açılmış diller: Farsça, Rusça, İngilizce, Türkçe, Arapça,
5. Yazılım görev döngüsü: 33
6.CI +: Destek
7.PVR işlevi: destek
8.TIMESHIFT işlevi: destek
siz bunu neye istinaden yazdınız daha açıklayıcı olursa sevinirim awox yazılımı için mi???Sadece ilgimi çektiği için yazıyorum,herhangi bir nedenim yok.
Dosyayı test için indirdim,içindekileri görünce yazmadan gitmeyeyim dedim
Kod:Orjinali: Thank you for check! 1.默认语言:土耳其语 2.默认国家:土耳其 3.打开的国家:意大利,法国,英国,德国,土耳其,葡萄牙,西班牙, 4.打开的语言:波斯语,俄语,英语,土耳其,阿拉伯, 5.软件占空比:33 6.CI+:支持 7.PVR功能:支持 8.TIMESHIFT功能:支持 Google çevirisi: 1. Varsayılan dil: Türkçe 2. Varsayılan ülke: Türkiye 3. Açık ülkeler: İtalya, Fransa, İngiltere, Almanya, Türkiye, Portekiz, İspanya, 4. Açılmış diller: Farsça, Rusça, İngilizce, Türkçe, Arapça, 5. Yazılım görev döngüsü: 33 6.CI +: Destek 7.PVR işlevi: destek 8.TIMESHIFT işlevi: destek