Ömer Çolak
Süper Üye
- 17 Tem 2021
- 1,051
- 29
Biraz önce doktordan çıktım. Tam 45 dakika ilgilendi ve üzerine holter takibi başlattı. Benim hoşuma gitmeyen ilaç, doktorun da hoşuna gitmedi ve iptal etti. Ek olarak ömür boyu kan sulandırıcı kullanmamın gerektiğini ve hastanenin neden vermediğini anlamadığını söyledi. Bana verilen ilacın da holter takibi olmadan verilmemesi gerektiğini ekledi. Hatta kendisi olsa kullanmaz dedi. Holter takibi sonrasında da yaşım gereği rytmonorm dozunu ayarlamasının daha doğru olacağını söyleyip o ilacı denklem dışı bıraktı.
Kesinlikle memnun kaldım. En kısa zamanda genel sağlık sigortasını iptal edip sadece yatış için özel sağlık sigortası yaptıracağım. Bundan sonra devlet hastanelerinde işim olmaz.
Ayakta tedavileri de kendi cebimden öderim. Aynı toplam bedele düzgün hizmet alırım en azından.
Kesinlikle memnun kaldım. En kısa zamanda genel sağlık sigortasını iptal edip sadece yatış için özel sağlık sigortası yaptıracağım. Bundan sonra devlet hastanelerinde işim olmaz.
Ayakta tedavileri de kendi cebimden öderim. Aynı toplam bedele düzgün hizmet alırım en azından.