Ömer Çolak
Süper Üye
- 17 Tem 2021
- 1,051
- 29
Yok hocam direkt gönderiyor hatta kendi uygulamamıza da izin veriyordu ve aynı fiyattan satıyordu. Biz de o yüzden depodan almaya yöneldik. Orada ciddi bir fiyat avantajıyla alıyoruz. Yani bir önceki paragrafta söylediklerinizi yapıyor olsalar "aa ben o zaman hata yapıyorum" derim. Bir de hocam gerçekten her ay gelin diyor ve çok ciddi maliyete dönüşüyor. Ben 2 ayda bir yapıyorum ve yalamalarına izin vermeyerek koruduğumu düşünüyordum.Tabii bu süreçte şunu da sormak isterim; uygulamayı Veteriner Hekiminiz yaptığında "Hadi damlayı döktük, tablet ve enjeksiyonda tamam. Size güle güle" diyor mu? Yoksa "Lütfen en azından bir kahvemizi için, o süreçte de candaşınızı takip edelim." gibi bir teklifte bulunuyor mu?
Hastanede yaşadığınız olaya benzeri bir durumun oluşması halinde kesinlikle benim müdahale edip çözebilmem mümkün değil. Hekimime çok hızlı ulaşabilirim ancak tabi 5 dakika sürmez araçsız bile. Ben bu uyarınızı dikkate alıp mesai saatleri içerisinde yaparım bundan sonra en azından. Bütçem daha da güçlendiğinde bu durumu da olması gereken çizgiye oturturum.
Bu olayın varlığını o kadar unutmuşum ki aklıma bile gelmedi.Sadece küçük bir düzeltme yapmak istiyorum, söz konusu ticari hale gelmesi mevzu bizzat candaşların ticari olarak alınıp satılması. O yüzden hiç yapmadım yapmayı da düşünmüyorum demiştim.
Periyodik parazit ve mama konusunda kendimizi korumak zorundayız 4 evladımız için en azından bir iki yıl daha. Ekonomiyi bu hale getirmeseler çoktan daha güçlü bir bütçeye ulaşırdım.