mantıklı geldi
mantıklı geldi
Baştakilerin de tuzu kuru olduğu için ülke bu halde maalesef... Bu sebeple, tuzu kuru olanları çok dikkate almamak lazım.Adamın belli tuzu kuru, bu adama bir günlüğüne 112 mavi renkli ambulansda bulaşıklı hasta sevk ettireceksin, söylediklerine kendi de inanıyorsa koruyucu donanımı kullanacak mı, kullanmayacak mı? Karşısına geçip o zaman çekirdek çitleyerek olanları izlemek lazım. Benim tahminim en pahalı maske kullanıp izolasyonu sıkı uyguluyordur, ama onlara girmiyor.
Katılmıyorum... Bu düşünceye göre, şu anda elinde olmadan bir şekilde hasta olanları tedavi etmemek mi gerekiyor?? ?Aşı ücretsiz geldiği halde yaptırmak istemeyen yaptırmasın. Ama hastalanırsa da kendine bakılmasın. Masum birine bulaştıramadan doğal seleksiyon işlesin.
Belki zalimce gelebilir ama duygularım bu yönde.
Katılmıyorum... Bu düşünceye göre, şu anda elinde olmadan bir şekilde hasta olanları tedavi etmemek mi gerekiyor?? ?
Maske takmak, mesafeyi korumak, hijyene dikkat etmek ve daha onlarcası da ücretsiz ama virüs dalga dalga yayıldı...Tam anlatamadım herhalde. Aşı ücretsiz olarak önüne geldiği halde yaptırmayanlar için sözüm. Elinde olmadan hasta olan için ne diye böyle bir şey isteyeyim?