Aşı Yaptırmayan Vatan Hainiymiş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lolman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Zaman ilerledikçe dünya toplulukları daha fazla sürü psikolojisi ile yönetilmeye zorlanıyor. Bunun sonucunda da komplo teorileri ortaya çıkıyor. Bu virüs konusunda insanlara komplo kuruluyor mu bilmiyorum ama kendimi bildim bileli bilim insanlarının şu sözünü hiç unutmadım; İnsanlığın sonunu virüsler getirecek.

Bu haberi de ek yapayım ;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

karikatür paylasimi yönetim tarafindan kati suretle yasaklanmisti ,yasadiklari telif problemi yüzünden
Böyle bir şeye kim telif atar bilemiyorum. Kaldırılması gerekiyorsa silinebilir.

Böyle bir şeye kim telif atar bilemiyorum. Kaldırılması gerekiyorsa silinebilir.
mesaj düzenleme yetkiniz hala var ise karikatür silebilirsiniz,sota sorgusuz sualsiz karikatür paylasimi yapanin üyeliginin silinecegi hakkinda uyari mesaji paylasmisti ,mesaji bulamadim simdi.. @teraspy

mesaj düzenleme yetkiniz hala var ise karikatür silebilirsiniz,sota sorgusuz sualsiz karikatür paylasimi yapanin üyeliginin silinecegi hakkinda uyari mesaji paylasmisti ,mesaji bulamadim simdi.. @teraspy
Ama bende bulamadım ,bu arada evet ,üyelik silinecek karikatür yayınlayanın :ok

Ama bende bulamadım ,bu arada evet ,üyelik silinecek karikatür yayınlayanın :ok
ben mesaji editleyesiniz diye haber vermek istemistim,arkadasin belki düzenleme süresi bitmis olabilirdi.

Maalesef o yetki alınmış görünüyor :) yazdım @Sota ya ,dünden beri yazıyorum ayrıca :)
ben yazdiginiz mesaji göremedim ,bana yollaamaniz gerekiyor ki sotaya gitsin mesaj ,sistem o sekilde calisyor :)
sota da sana msg yazdim dedi ama bana gelen msg yok o da size gelmis olabilir :)

son söz söylenmiş zaten... yoruma ne hacet... memleketin idaresinden başka bir şey beklemek zaten beklenmeyen olurdu... :alala

ben yazdiginiz mesaji göremedim ,bana yollaamaniz gerekiyor ki sotaya gitsin mesaj ,sistem o sekilde calisyor :)
sota da sana msg yazdim dedi ama bana gelen msg yok o da size gelmis olabilir :=)
:alala
Eksik yazmışım ondan karıştı :)
Maalesef o yetki alınmış görünüyor :) yazdım @Sota ya ,dünden beri yazıyorum ayrıca :)

Burası "Maalesef o yetki benden alınmış görünüyor" olacakken böyle yazmışım :ok

Bi an dedim aha tamam flash tümü şikayet ettiler sonra ohh deidm :)

Geri
Üst Alt