Yorum yok demiştim duramadım.konu basligi sizin düsünceniz gibi algilaniyor anasayfada.
Videoyu izlemedim ama asi konusu herkesi bir sekilde asi yaptirtmak zorunda birakilacak gibi görünüyor , yerine göre ucaga almayacaklar ,otel rezarvasyonunuzu yapmayacaklar, belki restoranlarda sigara icenler bölümü gibi asi olmayanlar bölümü acip kendinizi 2. sinif insan gibi hissetmenize neden olacaklar...
Asi olmayi düsünmeyen birisi olarak gidisati bu yönde görüyorum..
biontech in finansörü de bill gates 55milyon usd lik hissesi var bizdeki aşı çalışması yapan üniversitelerede bill gates vakfı hatırı sayılır bağışlar yapıyor.Hocada dişi merkebin doğum organına su kaçırmış , oldu olacak taksimde sallandırın,
halkın aşı yaptırmamak istemesinin en büyük sebebi yetkilelerin bu güne kadar hep gerçeği saklayıp insanlara yalan söylemesi
Çin aşısı şuan çok muallak bi durumda ama biontech aşı gelirse bir çok kişi olur diye düşünüyorum
Şu fıkra geldi aklıma, nedense...kovid 19 la mücadeleye ilişkin sosyal medyaya yansıyabilecek her türlü aykırılık siber suçlarla mücadele ve istihbarat birimlerince takip edilecekmiş.
anlıyacağınız dikkatli yazın
Şimdiki gençler o kelimeyi pek bilmezler hocam, yaşımız ortaya çıkmasın diye onu yazdım"Tenasül uzvu" daha doğru tabir...
Aykırı bir şey yazmamak adına mesajımı düzenledim.kovid 19 la mücadeleye ilişkin sosyal medyaya yansıyabilecek her türlü aykırılık siber suçlarla mücadele ve istihbarat birimlerince takip edilecekmiş.
anlıyacağınız dikkatli yazın
Gençler cin gibi işine gelmezse bilmez.Şimdiki gençler o kelimeyi pek bilmezler hocam, yaşımız ortaya çıkmasın diye onu yazdım
Biontech ilgili fısıltılar yayılmaya başlandı. Satışlar eczane üzerinden ve ücretli olacak.Hocada dişi merkebin doğum organına su kaçırmış , oldu olacak taksimde sallandırın,
halkın aşı yaptırmamak istemesinin en büyük sebebi yetkilelerin bu güne kadar hep gerçeği saklayıp insanlara yalan söylemesi
Çin aşısı şuan çok muallak bi durumda ama biontech aşı gelirse bir çok kişi olur diye düşünüyorum