I
ibrahimykr
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Durduk yere vatan haini olduğumu öğrenmiş oldum. Boşu boşuna bu vatan için askerlik yapan, veya halen askerlik yapan aklı-selimlerin bu düzeni bozuk aşıya karşı oldukları için vatan haini olduklarını öğrenmiş oldukları devletin yancısının bir takım sözü naksettmiştir kulaklarına. Ve ellerindeki, silahı omzuna asıp; "siktir puşt" demişlerdir diye düşünüyorum.
Vatan hani olabilmek için, bir takım zerzavatın ıslak rüyalarını ekranlarda anlatarak sunduğu hezeyanlarla olmaz. Vatan haini olmak tümcesi'ni de onlar ağzına alamaz. Kimse kutsal bir vatandan kolayca hain çıkmasını beklemez. Madem bu densizin sözüne kulak asanlar var ben de iki kelime edeyim, "aşı vururanlar vatan haini ve terör örgütücüdür."
Vira bismillah, attık ilk topumuzu surlara (!)
Adem Helvacı bu kelamın hakkında ne diyeceksin görüşlerini merak ediyorum. Forum ailesine de saygılarımı sunuyorum.
Vatan hani olabilmek için, bir takım zerzavatın ıslak rüyalarını ekranlarda anlatarak sunduğu hezeyanlarla olmaz. Vatan haini olmak tümcesi'ni de onlar ağzına alamaz. Kimse kutsal bir vatandan kolayca hain çıkmasını beklemez. Madem bu densizin sözüne kulak asanlar var ben de iki kelime edeyim, "aşı vururanlar vatan haini ve terör örgütücüdür."
Vira bismillah, attık ilk topumuzu surlara (!)
Adem Helvacı bu kelamın hakkında ne diyeceksin görüşlerini merak ediyorum. Forum ailesine de saygılarımı sunuyorum.