Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Aslında ben, bize tavuk diye yedirdikleri ŞEY lerden yola çıkarak bu cümleyi kurdum.Makul somut gerçeğe bu gerçek değildir deyip gerçekliğin sınırlarını reddedince kimseye akılcı mantıklı tartışma yapılamıyor hocam. Bir bakıma haklısınız ama akılcılık en temelinde gerçekliğe dayanır eğer hayali öğeler ya da kişisel görüşler işin içine sokulursa o işin içinden çıkmak imkansız. Bu forumda da bunu çok kez tartışmalarla gördük. Mantık düzleminde enine boyuna tartışalım ikna olan olur olmayan da ben kabul etmiyorum kardeşim der ancak bu iş başka yerlere gidince böyle net bir sonuca varmak imkansız. En basitinden siz ruhunuz duymadan bu aşıyı size yaparlar isteseler demişsiniz, bu nasıl mümkün olabilir ve neden böyle bir şeye ihtiyaç olsun yasa ile zorunlu tutulur herkes mecburen yaptırır diye cevap verebilirim ben size. Ama çıkarda 5G teknolojisi ile genlerinize işlerler haberiniz olmaz derseniz o iş çıkmaza girer.
Tavuk diye yediğimiz şey tavuk değil, Mısır diye yediğimiz şey mısır değil fakat ekonomik gücümüz bize DAYATILAN A101 BİM gibi mağazalardan bunları alıp yemeye yetiyor. Bizim pudra şekerlerimiz, badem unlarımız yok hocam malum. Zaruri hale gelince bazı durumlar, özellikle GIDA üzerinden istediklerini yapabileceklerini düşünüyorum. Haaa bu aşı gibi tek dozda ŞAK diye olmaz da, milim milim olur ne bileyim.
Şu korona mevzulu tartışmalarda sıklıkla yazdığım üzere, Abiler benim hayatta en iyi bildiğim şey HADDİM dir. Ben bu konuda ahkam kesecek nitelikte birisi değilim zaten, sıradan vatandaş olarak fikrimi dile getiriyorum.