aşı karşıtları yargılanmalı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rak_Benadam Çevrimdışı

Rak_Benadam 

Aktif Üye
2 Ağu 2021
223
34
Böyle bir şey yok hocam.
Bu zamana kadar olduğunuz aşıları sorguladınız mı? Hayır.
Bir şey yaptı mı, hayır.
5 milyar doz yapıldı şu ana kadar yetmedi mi güvenilirlik için.
Virüs konak buldukça yaşamaya devam edecek.
Aşısızların enfekte olması yani potansiyel konak olması çok daha olası.
Aşılılıarın korunma oranı oldukça iyi.
Yoğun bakımlar ya aşısız ya da aşılaması tamamlanmamış insan kaynıyor.
Ohhh, çok sağol sevgili Umut BARIŞ, içim rahatladı yüreğim ferahladı.

Kaç zamandır zaman makinesi ile geleceğe gidip, bu Corona aşılarının gelecekte insanlar üzerinde herhangi bir yan etkisinin olmadığını görüp, sonrasında tekrar zaman makinesi ile 2021 yılına dönmüş ve gelecekte görmüş olduğu KESİN, NET BİLGİLER ile bizlere covid aşılarının uzun vadede yan etkisinin olmadığını anlatan birisini arıyordum.

Sevgili Umut BARIŞ amacım kimseyle tartışmaya girmek değil, yada aşı karşıtlığı..

Zaten bende aşımı oldum.
Sanırım ilk mesajımda anlatmak istediğimi iyi anlatamadığım için, sende iyi anlayamamıştım.

Biz burada sabaha kadar tartışarak bile boş lakırtıdan öteye gidemeyiz.

Kal sağlıcakla Umut BARIŞ.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Ohhh, çok sağol sevgili Umut BARIŞ, içim rahatladı yüreğim ferahladı.

Kaç zamandır zaman makinesi ile geleceğe gidip, bu Corona aşılarının gelecekte insanlar üzerinde herhangi bir yan etkisinin olmadığını görüp, sonrasında tekrar zaman makinesi ile 2021 yılına dönmüş ve gelecekte görmüş olduğu KESİN, NET BİLGİLER ile bizlere covid aşılarının uzun vadede yan etkisinin olmadığını anlatan birisini arıyordum.

Sevgili Umut BARIŞ amacım kimseyle tartışmaya girmek değil, yada aşı karşıtlığı..

Zaten bende aşımı oldum.
Sanırım ilk mesajımda anlatmak istediğimi iyi anlatamadığım için, sende iyi anlayamamıştım.

Biz burada sabaha kadar tartışarak bile boş lakırtıdan öteye gidemeyiz.

Kal sağlıcakla Umut BARIŞ.
Hocam okumadığın şeyi öğrenemezsin. Bu kadar basit.
Aşı karşıtlarının elinde bir tane sağlam argüman yok.
Varsa yoksa anlamsız bir bilinmezlik.

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Yargılamak yetmez onları ıssız adalara sürgün edelim :kiskis

depositphotos_2334575-stock-photo-desert-island.jpg
Ben aşı oldum ama bu adaya da hayır denem ?

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Benimde aklıman geçmedi değil hocam ama ade pek küçük bee.
Kalabalıkta sıkış tepiş olur bu ada.

Biraz daha büyük bir ada seçeneği sunulursa o zaman tekrar değerlendirelim ?

O örnek ada demo temsil aşağıdaki ada gibi farklı adalara aşışızları sürgün etsinler listeye ilk beni yazsınlar:kiskis

ADA.jpg

Rak_Benadam Çevrimdışı

Rak_Benadam 

Aktif Üye
2 Ağu 2021
223
34
O örnek ada demo temsil aşağıdaki ada gibi farklı adalara aşışızları sürgün etsinler listeye ilk beni yazsınlar:kiskis

ADA.jpg
Tamam hocam başvurular açıldığında hemen biz tkartal hocam ile beraber yerimizi alalım bu adalardan.

Yalnız sevgili Umut BARIŞ'ıda davet edelim bu aşı konusunu tartışırız sakin kafayla ??

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50

ADA.jpg
Ben adanın toprak olan kısmından bir yer isterim neme lazım kafa çakırken suya düşüp ölmekte var. Tosya ya pirince giderken evdeki bulgurdan olamayalım :kiskis

Rak_Benadam Çevrimdışı

Rak_Benadam 

Aktif Üye
2 Ağu 2021
223
34
Ben adanın toprak olan kısmından bir yer isterim neme lazım kafa çakırken suya düşüp ölmekte var. Tosya ya pirince giderken evdeki bulgurdan olamayalım :kiskis
Ooo sende ustam yahu ne kafa çekmesi sürgüne gideceğiz biz bu adalara.

Valizde gizli içki sokarsan o ayrı, ben iyi yüzerim seninle yan yana oturalım madem.

eketen Çevrimdışı

eketen 

Süper Üye
26 Haz 2020
1,235
Herkes kendi okuduğunu gerçek bu diyerek diğerini yok sayıyor. Hiçkimse acaba diğerleri ne diyor, ne ile destekliyor diyor mu yok. Aşı karşıtlığı sözüne de ben karşıyım. Bugün olmak istemeyen insanlara sormak lazım önceden aşı oldunuz mu, çocuğunuza herhangi bir aşı yaptırdınız mı. Bence buradan çıkan sonuç çok farklı olur. İnsanlar aşı karşıtı değil. Karşısındakine güvenmiyor. Üreten açık açık ben sorumluluk almam diyorsa, bunu yapacak olan kurum yani Bakanlık ben sorumluluk almam diye sana onam imzalatıyorsa bundan işkillenecek, tereddüt edecek, tırsacak adamı suçlayamazsın. Olan kar zarar hesabı yapıyor işine o geliyor oluyor. Olmayan da aynı. İşin buraya gelmesinin sebebi bakanlık. Çıkıp da aşısızların pandemisi, aşısızlardan yayılıyor dersen olacağı bu. Aşı olup virüsten korkan insan, aşı olmaktan korkup olmayana sarar tabi. Her hafta değişik bir söylem, birgün denilen öteki gün değişiyor. Ortaya bir laf atılıyor tepki gelirse geri vites, yok efendim yanlış anlaşıldı yok öyle birşey. Gelmezse vites artarak devam. Okullarda çocuklarda tarama yapılacak dendi kıyamet kopunca olur mu canım, izinsiz kimseye yapılmaz. Aşısızların yanına aşısı tamamlanmamış kavramı geldi. Peki ne zaman aşımız tamamlanmış olacak. Var mı bunun bir sonu. Toplum ayrıştırılıyor. Bakın örnek var, Cebelitarık. Tüm nüfus aşılandı. %100 yani. Şimdi yine vakalarla uğraşıyorlar. Kimse olmayanlardan varyant türedi de bu oldu diyemiyor. Çünkü olmayan yok. Sinovac yere göğe sığmıyordu sonra su daha etkili oldu neredeyse. Şimdi Türkovac çıkacak. Dozlar bunun üzerinden gidecek muhtemelen. Peki Türkovac da inaktif aşı. Ne olacak o zaman. Bu virüs, hepimiz aşı olsak da bitmeyecek gibi. Sürekli bir bahane üretilecek. Ve bu kısır döngü dönüp duracak. Bu işin bir ayağı ticari. Bu işe böyle de bakmak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt