55ua9400 bir arkadaşımın evinde denk geldim, bendeki quantum renk paleti hdr hlg wcg 10 bit felan özellikleri olan Vestel TV den çok daha güzel görüntüsü vardı.Öyle demeyeydin iyiydi çok şukür panel lg çıktı geriye birtek mb230 anakartın olumsuz izlenimi kaldı sahi mb120 anakart mb 230 dan daha iyi mi?

senin tv bilmiyorum ama ua9400 ile kıyas yapınca biri mercedes e200 diyeri reno clio gibi açık ve net elinle tutunca korkuyor insan o derece yani teknolojisi ne daha gelmedim en can sıkıcı kısmı hareketli görüntülerde cismin tık tık ilerlemesi bu bazen abes şekilde bazen makul yayınla kısmen alakalı olabilir ama sonuçta var hatta gözü yoruyor yani görüntüde bi anormallik var menü geçiş hızıda vasat genelde kanal geçiş hızı 3 saniye civarında söyleniyor ama mesela netfilix te filim izlerken görüntü veya ses ayarı kısmına girmek için tuşa bastıktan epey sonra geliyo öyle 3 saniye degil yani hatta ben tuşa bastıktan sonra bir müdden bekledikten sonra kumanda almadı sanıp tekrar tekrar basıyorum kasılan pc gibi düşün işte .