The_SreT
TFC Team
- 18 Kas 2017
- 4,324
Verdiğin örnek bence olmamış , bizler burada üyeyiz burası bir forum herkesin yazdığı kendini bağlar.Senin veya benim yazdıklarımı beğenmeyen biri, gelip forumda konu açsa "Tavsiye forumunu kınıyorum" dese hakkaniyetli olur mu?
Konu sahibi buraya yazmadan önce, Arçelik'e durumu anlatır ve sonuç alamazsa amenna... Şu haliyle konu başlığı doğru değil.
* * *
Şu haliyle de; tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış olayıdır tamamen.
Yazdıklarımdan, esnaflığı beceremeyen bayiciği ve markayı savunduğum çıkmasın hepten ofsayt olur konu...
Konuda ise ticaret var , tüketici mağduriyeti var , sonuçta bayi Arçelik bayisi ve Arçelik ürünlerini satıyor , mağdur kişi de şikayetini Arçelik'e yapacak , dolayısı ile konu bizzat Arçelik'i ilgilendiriyor.
Ben malı ürettim , bayiye verdim gerisi beni ilgilendirmez gibi bir mana çıkar yoksa. Mağdur arkadaş başvurursa Arçelik'te arkadaşın mağduriyetini giderirse forum nezlinde bu artı yazar Arçelik'e ve konu başlığıda değiştirilir.
Haa dediğin gibi tavşan dağa küsmüş , dağın haberi yoksa , düz mantık orda Arçelik yazsa ne olur , yazmasa ne olur.