Ankara Buluşmamız İçin Ön Araştırma Konusu

Pixel Teknoloji Çevrimdışı

Pixel Teknoloji

Aktif Üye
1 Eki 2018
369
Bizim kanatta bir değişiklik yok arkadaşlar. 10 Kasım sabahı 04:00 ve 05:00 araları yola çıkarız.

Henüz hangi güzergahtan geleceğime karar vermedim ve hatta alsında bakmadım bile ama yola çıkalım karar veririz sorun değil :kiskis

Tahminimce 11:00 dolayları Ankara sınırlarında oluruz. Buluşma yerimizi kesin netleştirelim, hatta buluşma bölgemiz, Navigasyonda konumunu bulabileceğimiz bir yer olur ise süper olur.

Ben program kurucu konumunda olmak istemedin o nedenle fikirlere açık yazıyorum her zaman. Bu doğrultuda Saat 12:00 13:00 dolayları ve Anıtkabire yakın, otopark sorunu olmayan bir noktada mutabık kalınması yeterli, biz oraya gelirik.

Tavsiyeler üzerine 15:00 de anıtkabire geçeceğimize göre 3 saat yiyip içip sohbet edebilmek için rahat bir mekan olması ve mümkünse SICAK bir yer olması tercihtir :kiskis

Kesin gelecekler Listesi Yapalım mı ne dersiniz?

Adem - Yelda - Nesrin - Yaren
Sota Sota Ahmet yalnız geliyor bildiğim kadarıyla
BlackSea BlackSea Egemen de yalnız diye biliyorum
Pixel Teknoloji Outlierwit yalnız mı bilmiyorum kardeşim cevap yazarsa sevinirim

Olası gelecek olanlar
Deimos Deimos Şahin abimizin kesinliği yoktu halen öyle diye biliyorum
Jeopol Jeopol Erdem kardeşimiz de sanki olası gelebilir olanlardan dı :alala

Mümkünse Ankara programında kesin veya olası olan arkadaşlar yazabilrise sevinirim, İlk mesaja bir liste yaparız duruma göre :ok

Şimdilik tek görünüyorum. Olası ek bi durumda haber veririm zaten abi :) Arkadaşın dediği gibi genel olarak Kızılay ve Tandoğan civarları araç trafiğine kapatılır. En iyi seçenek dediği gibi metroya yakın bi yere parkedip metro kullanmak abi.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Şimdilik tek görünüyorum. Olası ek bi durumda haber veririm zaten abi :) Arkadaşın dediği gibi genel olarak Kızılay ve Tandoğan civarları araç trafiğine kapatılır. En iyi seçenek dediği gibi metroya yakın bi yere parkedip metro kullanmak abi.

Ben her fikre açığım. Birisi Kılavuz ve organize işini üstlenirse seve seve uyarım :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
AÇILIN,Ankara'lı geldi.Havaalanı sadece Esenboğa var.Havaalanından ulaşım için taksi dışında Havaş ve Belkoair (belediye) seferleri var ikisinin de son durağı AŞTİ.Hızlı tren düşünülürse istasyon gene aynı bölge içinde(uçak,demiryolu ya da otobüs alternatifleri sizi eninde sonunda 2-3 km.çaplı merkezinde Anıtkabir bulunan bir alana getirecek).Buradan Başkent Öğretmenevi (konaklama için) hem yakın hem de F/P açısından doğru tercih gibi duruyor.Öğretmenevi yerine daha konforlu tercihte bulunmak isteyenler için Tandoğan meydanında Ankara Altınel otel (5 yıldızlı) düşünülebilir.Bu lokasyonlar Anıtkabir'e yürüme mesafesinde ve Üniversite kampüsleri ve yurtların yoğun bulunduğu bölge olması sebebiyle her bütçeye uygun yemek alternatifi var.İlla araç kullanmak istiyorum diyenler Anıtkabir'e girişte Tandoğan kapısını değil Anıttepe kapısını kullanırlar,o tarafta park yeri daha rahat bulunur (ama o gün bu bile çok zor olacağı için doğrusu şehrin kalabalığına girmeden Beşevler ya da Bahçelievler civarında park yeri bulup yürümektir.).Bu arada önemli uyarı sabah devlet töreni bitmeden ziyaretçi alımı olmaz ,buna rağmen gelip kapıda bekleyenler sebebi ile öğlen saatlerinde yoğunluk çok fazla olur ve gruplar halinde girişe izin verilir.En mantıklısı içeri 15.00 den sonra girmektir.

Hatırlatma servisi :cak:cay

Geri
Üst Alt