Arkadaşlar selamlar, ben de mb300 kartlı Vestel Android TV kullanıcısıyım. Yaklaşık 1 ay önce factory reset attım cihaza ve bir daha Google'a sign in olamadım. Bu forumda paylaşılan 1.26.47'i yükledim fakat sorun aynı şekilde devam ediyor.
Sorunu ve denediklerimi özetlemem gerekirse;
Sorun; google sign in olmak istediğimde username ve password eşleşmiyor diyor, araştırdığım kadarıyla eski version android tvlerde olabilen bir sorun. Önceki factory resetlerden bir şekilde giriş yapabiliyordum, 2FA ile en kötü cep telefonundan onay verip ilerleyebiliyordum artık o maalesef çalışmıyor.
Onun dışında konum, saat & tarih ayarlarını kontrol ettim, google play, youtube vs ön bellek temizlemesini yaptım, farklı internet üzerinden denedim, fiziksel klavye veya anroid remote keyboard ile denedim, vs vs ne denediysem sign in aşamasını geçemedim.
Çözümü usb debug aktif iken adb üzerinden google play servislerini güncelleyip giriş yapmak gibi düşünüyorum ( araştırdığım kadarı ile ) fakat bu cihazda usb debug yapabiliyor muyuz emin değilim (geliştirici seçeneklerinden aktif ettim fakat , usb portundan tepki alamadım) , bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.
F
fikoloji
Adem Helvacı