aliexpress ürün kargo takibi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serkan60
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aliex kıyak geçip beleş ürün göndermiş olsa, bizim gümrük yine vergi çıkarır. öyle bir yeni Türkiye durumu var. :deli1

aliex kıyak geçip beleş ürün göndermiş olsa, bizim gümrük yine vergi çıkarır. öyle bir yeni Türkiye durumu var. :deli1
Bırak ürünü, boş zarf gönderseler bile vergi var... Standart yani... Deli Dumrul misali.

Aynen öyle 12 tl telefon kılıfı için 35 tl kargo ücreti istiyorlar. Iki adet alayım tek kargo ücreti yazın dedim, cevap bile yazmadılar bende artık sipariş vermeyi bıraktım. Cainiao kargo şirketi var çin e ait takip numarası ile türkiye ye gelene kadar belki takip edebilirsiniz.

Aynen öyle 12 tl telefon kılıfı için 35 tl kargo ücreti istiyorlar. Iki adet alayım tek kargo ücreti yazın dedim, cevap bile yazmadılar bende artık sipariş vermeyi bıraktım. Cainiao kargo şirketi var çin e ait takip numarası ile türkiye ye gelene kadar belki takip edebilirsiniz.
türkiyeye girmiş ya

türkiyeye girmiş ya
daha gönderilen ülkeden yeni ayrilmış bi 3-4 haftası var

Screenshot_20210307-045347_Samsung-Internet.jpg

258 liralık Tv box aldım 252 lira gümrük vergisi ödedim, güzel bir damat kazığı yemiş oldum :rant1:rant1:rant1

parası olana güzel memleket.
memleketi yönetenler parası olmayanların oylarıyla iktidarda ama. böyle bir kısırlık... yazık yani.

Geri
Üst Alt