smili72
Süper Üye
- 6 Mar 2018
- 1,532
- 52
2 dolar arti 35 lira gümrük vergisi...8 dolarlık ürünü ben 2 dolara almıştım 15 tlye falan yani umarım gelir ya 1 ay içinde gelmezse iade talebi açarım artık
2 dolar arti 35 lira gümrük vergisi...8 dolarlık ürünü ben 2 dolara almıştım 15 tlye falan yani umarım gelir ya 1 ay içinde gelmezse iade talebi açarım artık
saçmalayarak ülke yönetmeye kalksak2 dolar arti 35 lira gümrük vergisi...
ülke yönetmiyorlar ki mirasyedi bunlar hep hazırı yediler ne varsa sattılar savdılar şıkışınca vatandaşın gırtlağına yapışıyorlar falancı hakkın vardı ya o hak artık yoksaçmalayarak ülke yönetmeye kalksak
herhalde bundan daha iyi olabilirdi.
abov o kadar var mı2 dolar arti 35 lira gümrük vergisi...
Bırak ürünü, boş zarf gönderseler bile vergi var... Standart yani... Deli Dumrul misali.aliex kıyak geçip beleş ürün göndermiş olsa, bizim gümrük yine vergi çıkarır. öyle bir yeni Türkiye durumu var.
türkiyeye girmiş yaAynen öyle 12 tl telefon kılıfı için 35 tl kargo ücreti istiyorlar. Iki adet alayım tek kargo ücreti yazın dedim, cevap bile yazmadılar bende artık sipariş vermeyi bıraktım. Cainiao kargo şirketi var çin e ait takip numarası ile türkiye ye gelene kadar belki takip edebilirsiniz.
daha gönderilen ülkeden yeni ayrilmış bi 3-4 haftası vartürkiyeye girmiş ya
daha gönderilen ülkeden yeni ayrilmış bi 3-4 haftası var
pttye gitsem bilgi verirler mi acaba
benim aldığım ürün 15 TL ya258 liralık Tv box aldım 252 lira gümrük vergisi ödedim, güzel bir damat kazığı yemiş oldum
takipsize vermezler pttkargo kapiniza getirecek ama bi 4 5 haftasi var rahatbenim aldığım ürün 15 TL ya