40 günde gelmiş oluyor ki, gayet makul bir süre... Güle güle kullanın.kargoyu dün aldım...
kac para gecirdiler sey yani gümrükten gecirmisler vergi eklemislerkargoyu dün aldım...
Tam bunu soracaktım ekstra bişey çıktı mı diyekac para gecirdiler sey yani gümrükten gecirmisler vergi eklemisler
Onlar da uyandı herhalde... Hem uygun fiyata ürün sat hem bedava kargo yap ama damat çıksın suya sabuna dokunmadan senin bu emeklerinin üzerinden para kazansın... Yok öyle yağma diyerek tedbir aldılar muhtemelen. ?Önceden aliexpresste kargo ücretsizdi. Şimdi ederinden çok kargo ücreti var. Eski cazibesi yok. Yirmi fazla ver buradan al.
yok o öyle değil satıcılar çok mağdur oldu vergiyi gören paketi teslim almadan iade edip dispute açıp parasını geri istedi aliexpes poltikası gereği ürünü teslim almazsan paran iade ediyor satıcı ödediği kargo parası ile kalıyordu o yüzden kargo ücretleri yüksek o şekilde zararlarını telafi yoluna gitti satıcılarOnlar da uyandı herhalde... Hem uygun fiyata ürün sat hem bedava kargo yap ama damat çıksın suya sabuna dokunmadan senin bu emeklerinin üzerinden para kazansın... Yok öyle yağma diyerek tedbir aldılar muhtemelen. ?
kulaklığı 15.4 tlye almıştım vergide 16.30 tl çıkmış 35 günde falan geldi sanırsam 24 ünde gelmiş bulamamış halbuki her gün evdeyim bundan sonra ürünleri vergi dahil alıyorum ki takip edebileyim aras kargo getiriyor vergi dahilleri ve 10-15 günde geliyor maxTam bunu soracaktım ekstra bişey çıktı mı diye
pandemi nedeni özel kargo ağı kurmuş aliexpresaliden bu aralar kargolar çok hızlı geliyor. sizdede aynımı ?
Damat vergisi geleli, alış veriş yapmıyorum... ?aliden bu aralar kargolar çok hızlı geliyor. sizdede aynımı ?
Halk guzu olunca, gayet normal.damat gitti vergisi kaldı.