Akigon'un Yıldığı Başlık :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Valla nankörlük yapamam foruma karşı.
Adem Helvacı Adem Helvacı abi nin LED bar degisim videosu ve F fikoloji hocanın LED bar alma yeri tavsiyesi üzerine, 800 TL ücret isteyenlere karşı 100 TL ye bütün işi kendim hallettim.
Allah razı olsun hepsinden.
Rabbim hepimizden razı olsun güzel kardeşim.
Taş atıp kolumuzu yormadık. nankörlük edenlerin aksine çıkarsız karşılıksız bilgi ve tecrübe paylaştık ve bir değerli kardeşimizin kendiişini kendisi görmesine vesile olmuşuz.

Ne mutlu bize sizleri tanıdık, Var olun :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Aslında şöyle düşündüm olurda bir gün birisi bu konuyu okursa bilsin anlasın niyetine yazdım. Bu vesile ile arkadaşta bilgi sahibi olsun. Ayrıca eğer aynı nick ile malum forum da ise 2008 de üye olmuş ve 1 tane mesajı dahi yok bu mudur malum yardımları anlamadım da ?
''Katkısı yok ama kaprisi çok'' diyorsun yani :kop

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,026
Aslında şöyle düşündüm olurda bir gün birisi bu konuyu okursa bilsin anlasın niyetine yazdım. Bu vesile ile arkadaşta bilgi sahibi olsun. Ayrıca eğer aynı nick ile malum forum da ise 2008 de üye olmuş ve 1 tane mesajı dahi yok bu mudur malum yardımları anlamadım da ?
Sanırım 2018 Yazacaktın.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,026
Yıllardır forum sitelerine takılır azda olsa bilinen bir isim sayılırım. Arkadaş bir şey paylaştıkça güzelleşen teriminden çok uzaklarda olan bu web gördüğüm en aciz weblerden biri, kendi yorumlarını veya konu başlığını zorla beğendiren, suya muhtaç birisi gibi. her ne olursa olsun paylaşımını gizledikçe gizleyen bir forum ile karşılaştım. Bu durum beni bu denli büyük bir firmanın reklama muhtaç ve gizli tutumu gerçekten üzdü ve markadan uzaklaştırdı. Farklı alanlarda forumlardaki paylaşımlara bir göz atın derim " belki bencillikten uzak bir felsefe edinirsiniz " markanızda güncellemenizde sizin olsun. hesabımı ( çok çok acilen silin lütfen ) bol bol hidden sizlere.
Tavsiyeforumu hangi firmanın reklamını yapıyor hangi markanın sitesi burası markanın yan kuruluşu olupta markaya hizmet vermiyor ki ne alaka

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,805
Tavsiyeforumu hangi firmanın reklamını yapıyor hangi markanın sitesi burası markanın yan kuruluşu olupta markaya hizmet vermiyor ki ne alaka
MİDEA - FGEUROPA kasıt ettiğini düşünüyorum.

Kendi namıma, Kim bu markadan bir kuruş almışsa ''Allah onun cezası versin''. Kimde iftara atar ispat edemezse Onun cezasını versin.

40 defa yazdım paraya ihtiyacım yok Paranın köpeği olamam diye. Herkes karşısındakini kendi gibi sanıyor.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633

Kendi namıma, Kim bu markadan bir kuruş almışsa ''Allah onun cezası versin''. Kimde iftara atar ispat edemezse Onun cezasını versin.

40 defa yazdım paraya ihtiyacım yok Paranın köpeği olamam diye. Herkes karşısındakini kendi gibi sanıyor.
Parti kur oy verelim reissss. Sana guvencimiz tam

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Onunla da ilgisi alakası yok, forumda bir marka dillendi mi hemen yaftalamalar da başlıyor. Geçen sene Vestel forumuydu burası, Ondan önce X-Y-Z döneme göre herkesin bakış açısı değişiyor, neden?

Nedeni belli, kimse bu güne kadar GERÇEK TARAFSIZ forum görmemiş de ondan. Halka katkı sunan ve elimizde imkanı olan markalar ile ilgili destek sunuyoruz kardeşim olay bu kadar basit.

MİDEA dan hareket edeceksek o zaman Lahmacuncudan da nemalanıyoruz demektir abi, Söyleyin hanginiz evine gizli gizli Lahmacun taşlarını stokladı da bu adamların reklamı çıkıyor bizde?

lm.jpg

Ahmet CEZA diyerek hafif tutmuş ama ben şu foruma gelip de çıkar amaçlı iftira atan kim var ise ALLAH ONUN BELASINI VERSİN diyorum.

Haa Ahmet'in dediği gibi eğer para pul işleri dönmüş de size söylememişsek ALLAH BİZİM BELAMIZI VERSİN açık ve net.

heamvivma Çevrimdışı

heamvivma 

Aktif Üye
21 May 2020
456
34
Normal tamirciye selam vermenin bile ücretli olduğu şu devirde, yıllarını bu işe verip deneyim kazanmış ustaların, onca vaktini ayırıp birikimini ÜCRETSİZ bir şekilde aktardığı konuyu 'beğen' mekten acizsen, bencede acil olarak bu tür forumları terketmen gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt