Airfel LTXN35UB İncelemesi

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Hayırlı olsun. Lg dual cool ile airfel 18000 arasında gidip geliyorum bende. Airfell 200 tl daha ucuz.

Takipteyiz :)
Şu airfel konusunda ben de kararsızım.

Bacanağın Cafe olarak açmayı düşündüğü yer için bir tane 24 lük Midea almayı düşünüyorum. Firma da sağ olsun elinden geleni yaptı güzel fiyat çıkarttı lakin ben 24 lük bir airfel de test için elimizin altında olsun diye almayı düşünmüyorum desem yalan olur.

LG servisi de sevdiğim çocuklar (Klimacıları, yoksa diğerleri değil yani :) ) onu da düşündüm ama o iş ile Sota Sota nasılsa ilgileniyor diye aklım hep Airfele gidiyor. Arada 2000tl oynuyor abi az buz para da değil ama tüketim verilerinden sınıfta kalırsa Bacanağı test için kurban etmiş olacağız kıyamıyorum da bir yandan :)

Yarın nasipse alan kapasite keşfi için gideceğim, bakalım duruma göre.

Bir de naz geçme durumu var abi bizim buradaki Airfel servisi ''küçük dağları ben yarattım'' modunda, çekemem öyle trip mrip yani.

Pitbull Çevrimdışı

Pitbull 

Süper Üye
6 Tem 2020
1,124
43
Beş yıl garantinin B si olabilir belki? Katalogda bu şekilde yazıyor gelen serviste 3 dedi bir uyumsuzluk var.

Screenshot_20210810-230321.jpg
Screenshot_20210810-230255.jpg

Ekstra olarak 50U ve 71U de mi DC inverter var anlamadım. Katologda o iki modelde geçerlidir yazıyor.

Screenshot_20210810_230550.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Pitbull Pitbull ,nasıl anlamadım,5 yıl yazıyor işte :) , servis neden 3 yıl dedi anlamadım valla ,model ,farklı montaj veya fazladan garanti olabilir mi acaba :alala

Pitbull Çevrimdışı

Pitbull 

Süper Üye
6 Tem 2020
1,124
43
Pitbull Pitbull ,nasıl anlamadım,5 yıl yazıyor işte :) , servis neden 3 yıl dedi anlamadım valla ,model ,farklı montaj veya fazladan garanti olabilir mi acaba :alala
Ek garanti olayını özellikle sordum o şekilde bir uygulamaları yok. 2 yıl cihaz 3 yıl kompresör garantisi var. Belki o katalog eski dir diyeceğim ama airfel sitesine girdiğimde modele basıp katolog indirdiğimde bu şekilde iniyor. Adem Helvacı Adem Helvacı hocam bu garanti ile alakalı airfel tüketiciyi yanlış yönlendirmiş olmuyor mu? Bana o garantiyi vermeli.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ek garanti olayını özellikle sordum o şekilde bir uygulamaları yok. 2 yıl cihaz 3 yıl kompresör garantisi var. Belki o katalog eski dir.
Şimdi bir şey yazmayayım fazladan ,yoksa ortalık karışır ,bu kez forumdan atarlar :kiskis ,en iyisi telefon aç yarın firmaya sor bakalım ,bu serinin garantisi ne kadar" diye ,şahsen merak ettim :)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ek garanti olayını özellikle sordum o şekilde bir uygulamaları yok. 2 yıl cihaz 3 yıl kompresör garantisi var. Belki o katalog eski dir diyeceğim ama airfel sitesine girdiğimde modele basıp katolog indirdiğimde bu şekilde iniyor. Adem Helvacı Adem Helvacı hocam bu garanti ile alakalı airfel tüketiciyi yanlış yönlendirmiş olmuyor mu? Bana o garantiyi vermeli.

Ben de tekrar belgeye baktım da, 2 yıl cihaz 3 yıl kompressör benim de.
İkisinin toplamı mı acaba ,5 yıl ediyor da :)

Geri
Üst Alt