Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adımızı Kullanarak Açılan Sahte Facebook Sayfası (Şikayet Edelim)
evet sabahta girmedi çünkü. Ya sabah sabah uğraştığımız işlere bak.Bu saçma olaya bakerken , sabah maskeyi almayı unutmuşum eşimde nasıl da hatırlatmadıysa.Hemen büfe den selpak aldım maske benzeri hale getirdim bindim servise.Sonra sağolun bir abide sıfır yedek varmış verdi hemen
yaw sallayın gitsin,kapatın-silin bu başlığı da,bu kadar muhabbet bence yeter
böyle çok adam var maalesef,siz burada konuyu uzattıkça bu o kişilerin işine
gelir!
dün bir ara baktım ve hemen aklıma Fake rekor sahibi "Gürcan beyefendi" gelmişti
sanırım sonra o olmadığını anladım sizlerin ifadesiyle ama önemli değil ancak
Gürcan la uğraşamazsınız ona göre,adam banlarsın anın da damlar kızdırmayın
garibimi,yoksa iş açar başınızı,o isterse aynen gelir o kadar
yaw sallayın gitsin,kapatın-silin bu başlığı da,bu kadar muhabbet bence yeter
böyle çok adam var maalesef,siz burada konuyu uzattıkça bu o kişilerin işine
gelir!
dün bir ara baktım ve hemen aklıma Fake rekor sahibi "Gürcan beyefendi" gelmişti
sanırım sonra o olmadığını anladım sizlerin ifadesiyle ama önemli değil ancak
Gürcan la uğraşamazsınız ona göre,adam banlarsın anın da damlar kızdırmayın
garibimi,yoksa iş açar başınızı,o isterse aynen gelir o kadar
Bu ve benzeri zihniyet ile sohbeti muhabbeti, tartışmayı kestim dediğimde "belki" alınanlar oluyordu... Zihniyeti sezdiğim an ya "beni muhatap alma lütfen" diye uyarıyorum ya engeli basıyorum yani "yok sayıyorum" ama hiç birini unutmuyorum... Hukuk belki gerçek hukuk olma yoluna girerse lazım olacaklar...
Sayfa kapatılmamış, muhtemelen giriş yaparak okuyabilme şartı getirmiş.
Sanki bir hesapla girip okumak zor sayfayı.
Ziyaretçilerin de ip vs. bilgileri vardır forum sisteminde muhtemelen.
Nereye kadar direnecek ki?
Bazı insanlar eleştiri ile kötüleme arasındaki farkı ayırt edemiyor. O birikim yok o insanda.
Bir de kurduğu duygusal bağ, konuyu kişiselleştirme işin içine girince ne dersen de o kişiye beğendiremezsin kendini, anlatabiliyor muyum?
yaw beyler siz sanırım ilk defamı forumlara üye oluyorsunuz?
burası Türkiye yaw alooooo
bir dünya böyle adamlar var,boşverin gitsin yaw
hasta bunlar hasta
ama bence Rekor Gürcan nın elindedir
abi herif kaç defa fake nick alıp da girmedi DH ye!
akşam şutluyorsun sabaha ilk günaydın diyen budur yaw
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
siz şimdi DUA edinde DH den sadece bazı bölümleri komple buraya Transfer olsa hepten yandınız
en son Dallas denen tipi salladınız,o daha ne ki herif bunların yanın da Evliya gibi kalır
üye sayımız artsın diye sadece DH den gelseler,burayı da anında bitirirler valla
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
forumiptv.org
hiç buraya üye olanınız varmı acep???
abi yok böyle bir şey yaw,beni de ""spam msg atmış"" filan demişler ülen ne spamı dingil
ben olan biteni açık seçik yazıyorum sonra şutlanıyorum
Çin liye bok atıyoruz çakmacı,fake v.s diye biz de çok matah insanlarız o zaman
ülen Çin liye nal toplatırız evvel allah
Abi Dallas hakikaten Melek bunların yanında. Dallas biraz fena kaptırdı kendisini TV duayenliği psikolojisine o yüzden anlaşamıyoruz ama yakında o da anlar her şeyi.
Abi Dallas hakikaten Melek bunların yanında. Dallas biraz fena kaptırdı kendisini TV duayenliği psikolojisine o yüzden anlaşamıyoruz ama yakında o da anlar her şeyi.
Kaç kere söyledim kendisine, bu adamların parasını zamanında yatır bak bunlar karakteri olmayan yanardöner tiplerdir, bu gün arpasını kesersen yarın seni kötülerler dedim. Bunlar ekmek veren eli ısıran cinslerdendir dedim dinlemedi beni, bak daha fazla para veren için yazıyorlar şimdi. Hep cimri Ahmetin yüzünden oluyor bunlar.
Nerede kalmıştık, Sayın bakanımızda kalmıştık değil mi?
Ne demişti sayın bakanımız? Trollerin partisi olmaz, maaşı olur
Kaç kere söyledim kendisine, bu adamların parasını zamanında yatır bak bunlar karakteri olmayan yanardöner tiplerdir, bu gün arpasını kesersen yarın seni kötülerler dedim. Bunlar ekmek veren eli ısıran cinslerdendir dedim dinlemedi beni, bak daha fazla para veren için yazıyorlar şimdi. Hep cimri Ahmetin yüzünden oluyor bunlar.
Nerede kalmıştık, Sayın bakanımızda kalmıştık değil mi?
Ne demişti sayın bakanımız? Trollerin partisi olmaz, maaşı olur
bir de merak ettiğim DH nin en tepe yöneticisi RDS mi RCS mi neydi bu yaw???
ara sıra DM den görüşürdük ben bu arızaları şikayet ettikçe,abi at at bitmiyordu
bu herifler,en sonunda beni de şutladılar