Nedendir bilmem bu her kimse facebooktan yaptığı paylaşımları görünce aklıma bu sahne geliyor
Trollümüz paylaşımlara devam ediyor.
Nasıl, burayı takip etmek güzel değil mi?
Konu paylaşıldıkça, forumu eşelemeye devam ediyor.
Bir nevi reklamını yapmış oluyoruz ama.
BlackSea Sota teraspy D Daidalos
Trollümüz paylaşımlara devam ediyor.
Nasıl, burayı takip etmek güzel değil mi?
Konu paylaşıldıkça, forumu eşelemeye devam ediyor.
Bir nevi reklamını yapmış oluyoruz ama.
BlackSea Sota teraspy D Daidalos
Aynen hocam buraya gelip niye yazmıyor nasıl bir korkaksa arkadaş.Yorumlarımızı alıp sosyal medyada yayınlamak kolay ,tek taraflı kendi çalıp oynuyor arkadaş.Delikanlı ise buyursun gelsin saygı çerçevesinde her türlü siyasette konuşuruz yani.?Eee bu arkadaş ''kaçmayın'' diyor da kendisi cesaret edip DELİKANLI gibi burada görüşlerini yazmıyor, ''Bu kişi benim'' diyemiyor nasıl iş anlamadım
Sevmiyorum arkadaş. Hele bu gün ülkenin her yerinden gelen polis şiddetini gördükçe, Polisin gariban bir kuryeyi ''DEVLET BENİM LAN'' diyerek tokatlamasını, Çorluda Evlerinin bahçesinde oturan aileye ''İçeri girsenize şerefsizler'' diyen polisin sonra evin önünde 5 tane ekip arabası yığıp girip içerde bu aileyi dövmesini, İktidar partisinin meclis üyesinin, Muhalefet partisinin meclis üyesinin aracını kurşunlamasını sadece izlemekle yetinen ama twit attığı için muhalefet mensuplarının cezaevine atıldığı bir ortamda elbette ki iktidarın bu tarafını sevmiyorum.
Sevmek zorunda da değilim.
Sen! Bizim iznimiz olmadan adımıza sayfa açan korkak tavşan evet sen!
Yaz o kıytırık sayfandan bana cevap olarak, Sen bu yukarıda yazılanları onaylıyormusun?
Hangi ilde yaşıyorsan eğer, o ilde polisin gelip senin evinin içinde senin babanı veya anneni dövmesini ''Olsun reyisin polisi onlar'' diye kabullenecekmisin?
Yaz bakayım delikanlı gibi. Ama DELİKANLI gibi yaz.
Biz bunları kabullenmiyoruz diye düşmanmıyız şimdi?
''Evet ben bunları onaylıyorum ve yapılanlar tamamen doğrudur'' diye yaz o sayfaya bekliyorum..
Bunlardan ve ayrıldıkları onlardan bir cacık olmaz hocam... Ateş olsa cürmü kadar yer yakar, oy oranı yüzde 1 bile değil bu "ayrık" otlarının.Bu arada; Ben onu bunu bilmem.
Ali Babacan sanki biraz fena geliyor gibi gençler
Bu arada; Ben onu bunu bilmem.
Ali Babacan sanki biraz fena geliyor gibi gençler
Yok hocam yok, gümbür gümbür(!) geliyor adamBunlardan ve ayrıldıkları onlardan bir cacık olmaz hocam... Ateş olsa cürmü kadar yer yakar, oy oranı yüzde 1 bile değil bu "ayrık" otlarının.
normal vatandaşa yararı olan tek bir akp kökenli siyasetçi yok. şu son yirmi yılda gerek asgari ücretin artması olsun (şimdi içler acısı hale geldi maalesef. enflasyonu sahte oranda göstermeleri yüzünden) emeklilere bayram ikramiyesi olsun, hep chp'nin ortaya koyup, akp'nin mecburen yaptığı şeyler. dikkat ederseniz en çok chp'den korkuyor akp. yoksa akp artıklarının yaptıkları veya söylemleri bana hiç gerçekçi gelmiyor. şikeli işler bile yapıyor olabilirler. geçmişi unutmuyoruz çok şükür.