Adımızı Kullanarak Açılan Sahte Facebook Sayfası (Şikayet Edelim)

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Sayfada yazdıklarının gerçek olmadığını (iftira) kendisi de şahsen bende biliyorum (gerçekler)

Bu gafil arkadaş Müslüman olduğunu iddia ediyorsa, attığı iftiranın vebalini ve helalliğini nasıl tolere edecek acaba?

M Çevrimdışı

m.menguc

Kayıtsız / Doğrulanmamış
şikayet ettim ben de. yeterli şikayeti bulması durumunda kapanacaktır.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
bende şikayet ettim .derdi neymiş kimmiş bu arkadaş?Hayır 17 kişiçik takip ediyor zaten aylak kalmış heralde.

Sevgili Mert;

Sevgili Sota Sota nın çok iyi bildiği eskilerden birisi vardı, o abimizin yaptıklarını, ortaya çıkardığımız gerçekleri bir öğrensen var ya ''Yook arkadaş bu nasıl bir ruh halidir OHA'' dersin.

Düşün ki bu kişi yıllar yıllar yıllarca Donanımhaber forumlarında insanlara klima duayeni statüsü ile gizli mal pazarlamış birisi.

Zamanında DH üst yönetimini çok uyarmama rağmen ''Yazsın da kim yazarsa yazsın bizi ilgilendirmez'' demişlerdi.

Sonra sevgili Ahmet ile birlikte çok çok ciddi bir iz sürerek bütün uçları birbirine bağlayarak konuyu tamamen çözmüştük ve yıllardır bu abimiz (Aslında cidden severdim kendisini, o nedenle abi diyorum halen) artık o nedenle yok hiç bir forumda.

Düşün ki (Bu kısmı Can abi albanez albanez de çok iyi bilir) yıllar önceden, yıllar sonrasını düşünerek yedeklediği 146 fake hesabını tespit etmiştik DH de :kop

Aslında tek bir kişi olmasına rağmen çok çok çok ciddi bir şekilde 3 ayrı karakter ile yazı yazıyordu forumlarda.

Neyse kıssadan hisse, kaç kişinin takip ettiği önemli değil o kişi/kişiler için bu hesaplarda. Konu çok daha başka :ok

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Sevgili Mert;

Sevgili Sota Sota nın çok iyi bildiği eskilerden birisi vardı, o abimizin yaptıklarını, ortaya çıkardığımız gerçekleri bir öğrensen var ya ''Yook arkadaş bu nasıl bir ruh halidir OHA'' dersin.

Düşün ki bu kişi yıllar yıllar yıllarca Donanımhaber forumlarında insanlara klima duayeni statüsü ile gizli mal pazarlamış birisi.

Zamanında DH üst yönetimini çok uyarmama rağmen ''Yazsın da kim yazarsa yazsın bizi ilgilendirmez'' demişlerdi.

Sonra sevgili Ahmet ile birlikte çok çok ciddi bir iz sürerek bütün uçları birbirine bağlayarak konuyu tamamen çözmüştük ve yıllardır bu abimiz (Aslında cidden severdim kendisini, o nedenle abi diyorum halen) artık o nedenle yok hiç bir forumda.

Düşün ki (Bu kısmı Can abi albanez albanez de çok iyi bilir) yıllar önceden, yıllar sonrasını düşünerek yedeklediği 146 fake hesabını tespit etmiştik DH de :kop

Aslında tek bir kişi olmasına rağmen çok çok çok ciddi bir şekilde 3 ayrı karakter ile yazı yazıyordu forumlarda.

Neyse kıssadan hisse, kaç kişinin takip ettiği önemli değil o kişi/kişiler için bu hesaplarda. Konu çok daha başka :ok
Ustacım özellikle seni hedef göstermiş bence direk suç duyurusunda bulunmak gerekir, bu ruh haliyle açıklanmayacak kadar kötücül bir eylem.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
yaw açık yazsanıza kardeşim,Gürcan danmı bahsediyorsunuz???
ne 146 tane! belki de 546 defa fake girip üye olmuştur DH ye
bunun en az 150 tanesini de ben tesbit edip şutlattırdım+TF var oradan da ne az
10/15 defa fake nick le şutlattım

yaw geçin bunları beyler,abesle iştigal olur bunlar sonra!
adam fake hatası yaw işi bu adamın

not;sanırım Gürcan dan bahsediyorsunuz,yaw yazsanıza benim gibi açık bilmece gibi konuşmayın

ben de ciddi bir konu sandım bunu:haha

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
yaw açık yazsanıza kardeşim,Gürcan danmı bahsediyorsunuz???
ne 146 tane! belki de 546 defa fake girip üye olmuştur DH ye
bunun en az 150 tanesini de ben tesbit edip şutlattırdım+TF var oradan da ne az
10/15 defa fake nick le şutlattım

yaw geçin bunları beyler,abesle iştigal olur bunlar sonra!
adam fake hatası yaw işi bu adamın

not;sanırım Gürcan dan bahsediyorsunuz,yaw yazsanıza benim gibi açık bilmece gibi konuşmayın

ben de ciddi bir konu sandım bunu:haha

Abi Bu Gürcan'ın yolundan giden bir abimizdi :kop

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
bak onu bilmiyorum! merak da etmiyorum

yaw beyler siz sanırım ilk defamı forumlara üye oluyorsunuz?
burası Türkiye yaw alooooo

bir dünya böyle adamlar var,boşverin gitsin yaw
hasta bunlar hasta

ama bence Rekor Gürcan nın elindedir

abi herif kaç defa fake nick alıp da girmedi DH ye!
akşam şutluyorsun sabaha ilk günaydın diyen budur yaw:haha1
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

siz şimdi DUA edinde DH den sadece bazı bölümleri komple buraya Transfer olsa hepten yandınız
en son Dallas denen tipi salladınız,o daha ne ki herif bunların yanın da Evliya gibi kalır:hihi

üye sayımız artsın diye sadece DH den gelseler,burayı da anında bitirirler valla
:kas
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

forumiptv.org

hiç buraya üye olanınız varmı acep???
abi yok böyle bir şey yaw,beni de ""spam msg atmış"" filan demişler ülen ne spamı dingil
ben olan biteni açık seçik yazıyorum sonra şutlanıyorum:haha

Çin liye bok atıyoruz çakmacı,fake v.s diye biz de çok matah insanlarız o zaman
ülen Çin liye nal toplatırız evvel allah

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
:alala
Bu kişi kim ise açıklanmalı ,tabii kesin "kim olduğu" biliniyorsa ki biliniyordur ,forumdan çıkartılanlar da var ,şimdi herkes kuşkuyla bakacak olaya ,fake-make neyse ortaya çıksın,yani logoyu değiştirerek "bu ben değilim" de diyemez ,fotolar var ,oradan bizim foruma iletişim link bile var,sanki tavsiyeforum facebook sayfası gibi ,ayrıca "bizimle iletişime geçin" de buraya yönleniyor,bir ilişki yaratılmak isteniyor gibi.Neyse .

Umut Barış Çevrimiçi

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,965
Arkadaş durmuyor, duramıyor, hakim olamıyor kendisine.

20 Nisan 2020 15:31;

20-Nisan-2020-Yeni.png

Screenshot_2020-04-21-Tavsiye-fan.png

Screenshot_2020-04-21-Tavsiye-fan1.png

Screenshot_2020-04-21-Tavsiye-fan2.png

Screenshot_2020-04-21-Tavsiye-fan3.png

Screenshot_2020-04-21-Tavsiye-fan4.png

Screenshot_2020-04-21-Tavsiye-fan5.png

Screenshot_2020-04-21-Tavsiye-fan6.png

Screenshot_2020-04-21-Tavsiye-fan7.png

Troll arkadaş özellikle meebbe meebbe ve Adem Helvacı Adem Helvacı yı hedef gösteriyor gibi.
Ama benim kim olduğuna dair daha kuvvetli bir tahminim var.

Geri
Üst Alt