Duyuru A'dan Z'ye Herşeye Zam Bekletisi Var İhtiyaçları Ertelemeyin

Ben evin tapusunu veya arabanın ruhsatını alıp geleyim daha iyi. :)
2 kg fiyatlar hocam 🙂

Trajikomik kısmı, bizim burada çereze ödediğimiz paraya Avrupa'da insanlar 2. el araç alıyor. Hani başlık elektronik belki ama, 400 TL'ye Antep Fıstığı satılıyor bu ülkede.

2 kg fiyatlar hocam 🙂

Trajikomik kısmı, bizim burada çereze ödediğimiz paraya Avrupa'da insanlar 2. el araç alıyor. Hani başlık elektronik belki ama, 400 TL'ye Antep Fıstığı satılıyor bu ülkede.
İşte bu nedenle konu başlığı değişebilir. Diye yazmıştım

iki kilo antep fıstığı demek, nerdeyse 1 gram altın demek. bu da mı gol değil ey anadolu irfanı diye adlandırılan garip kitle? :dinle

iki kilo antep fıstığı demek, nerdeyse 1 gram altın demek. bu da mı gol değil ey anadolu irfanı diye adlandırılan garip kitle? :dinle
Antep Fıstığı ve Kabak Çekirdeği son 3-4 yılda inanılmaz şekilde zamlandı.

Ulen nasıl bi cendereye düştük arkadaş sürekli hesap kitap yapmaktan yaşamaya fırsat bulamıyoruz
Bir haftadır almayı planladığım tlf alayım mı almayayım mı diye düşünürken hart diye 2100 geçirmişler
Ama hak ettik biz bunları 😤

Soğana patatese yedirmediler adamı şimdi ne bulurlarsa yesinler :haha1
Mukadderat ...!
ne diyek:kiskis:krotey
Fx9vnaoWYAAw-GN.jpg

Ulen nasıl bi cendereye düştük arkadaş sürekli hesap kitap yapmaktan yaşamaya fırsat bulamıyoruz
Bir haftadır almayı planladığım tlf alayım mı almayayım mı diye düşünürken hart diye 2100 geçirmişler
Ama hak ettik biz bunları 😤
Olayın özü şu.
Hiçbir şey sahibi olmayan yada olması da mümkün olmayan alt gelir grubu.

Gözünü orta gelir grubunun refahına dikmiş durumda.

Ben gezemiyorsam o da gezmesin
Ben yiyemiyorsam o da yemesin
Diyecek kadar gözlerin kan, kalplerini kötülük bürümüş.

Olayın özü şu.
Hiçbir şey sahibi olmayan yada olması da mümkün olmayan alt gelir grubu.

Gözünü orta gelir grubunun refahına dikmiş durumda.

Ben gezemiyorsam o da gezmesin
Ben yiyemiyorsam o da yemesin
Diyecek kadar gözlerin kan, kalplerini kötülük bürümüş.
"Adamın biri hakkın rahmetine kavuşmuş. Günahları ağır basmış olacak ki, cehenneme düşmüş. Cehennemde, yanlarında ülke adı yazan kocaman birer kazan, her kazanın başında da birer zebani varmış. Kazanda kavrulup duranlardan kazara başını çıkarabilen olursa, zebani elindeki dev sopayla onu aşağıya itermiş. Bir tek, yanında “Türkiye” yazan kazanın başında zebani durmuyormuş. Bizim adam kendi kazanına atılmadan zebanilerden birine sormuş: “O kazanın başında niye zebani yok?” Zebani demiş ki: “Türkiye’den gelenleri kendi hallerine bırakıyoruz, aralarından sivrilen olursa diğerleri onu hemen bacaklarından aşağı çekiyorlar.”"

2 kg fiyatlar hocam 🙂

Ben tam o ikiler 200 gram mı yazacaktım. :haha

Geri
Üst Alt