Haklısınızülke olarak üstümüzde büyü var. başka bir açıklaması yok. göz göre göre bataklığa saplanırken, bataklığın sahibi olan parti halen el üstünde tutuluyor. bu partiyi savunanların, bu ülkeden intikam almak için nasıl bir şey yaşadıklarını düşünüyorum. resmen ülke daha da batsın diye uğraşıyorlar.
Reis migrosun hakkını yememek lazım, temel gıdada zararına satışlar yapıyorlar sık sık. Migrostan başka aldığından ucuza ürün satan yoktur muhtemelen. Özellikle sebzede deprem zamanı nakliyesini temizliğini dahil etmeden bile zararına ürünler sattılar.M.....s tanınmış zincir market az evvel çerez alacaktım etiket fiyatlarını değiştiriyorlardı vaz geçtim henüz etiketini değiştirme sırası gelmemiş olan reyona hızlıca gittim cips aldım günü pardon anı kurtarmış oldum.
Ülkenin büyük bir çoğunluğu Üç harfli marketlerden alışveriş yapıyor.Reis migrosun hakkını yememek lazım, temel gıdada zararına satışlar yapıyorlar sık sık. Migrostan başka aldığından ucuza ürün satan yoktur muhtemelen. Özellikle sebzede deprem zamanı nakliyesini temizliğini dahil etmeden bile zararına ürünler sattılar.
Kuyruklu yalan Fiyatları tayin eden yanlış seçim yapan Türk Halkıdır ..Diyanet İşleri Başkanlığı, "Fiyatları tayin eden Allah'tır"
Ne olur ne olmaz ertelemeyin gidin.Ülkemizde bir şeye ihtiyacınız varsa düşünmeden anında alın.
1 hafta ertelemek büyük zarar getirir.
Ben bu seçimden sonra artık umursamamaya başladım.
Karı koca emekliyiz. Kirada dairemiz var.
Oğlumuz Türkiyenin en iyi orkestrasında çalıp söylüyor.
Ekonomik olarak durumumuz Ultra iyi.
İphone 14 Pro max 100.000 TL olmuş bizi zerre etkilemez.
Biz istedik herkes mutlu yaşasın takdir buymuş.
O yüzden çokta umurumda değil.
Benim derdim İspanyaya bu yıl mı gideyim 2024 de mi gideyim.
Ustam ne kadar lazımsa söyle ben sana fabrika çıkış fiyatından yollayayım en kalitelisiniM.....s tanınmış zincir market az evvel çerez alacaktım etiket fiyatlarını değiştiriyorlardı vaz geçtim henüz etiketini değiştirme sırası gelmemiş olan reyona hızlıca gittim cips aldım günü pardon anı kurtarmış oldum.
Teşekkür ederim.Ustam ne kadar lazımsa söyle ben sana fabrika çıkış fiyatından yollayayım en kalitelisini
10-20 ile kurtarırsanız çok iyi Bu paketi bugün bir yakınım için hazırladım. Dışarıdan almaya kalksa en az 1.500 öderdi. Kendi gelip alsaydı 100 TL daha da ucuza alabilirdi, bana 30 km uzakta olduğu için mecburen yakıt masrafı ekleyeceğim.Teşekkür ederim.
Misafirim vardı bugün bir şeyler içelim yanında da çerez yiyelim dedik kısmet olmadı cips ile idare ettik sorun değil 10 lira fazla verip veya 20 lira fazla verip alabilirdik konu zam olunca yazma gereği duydum.
Ben evin tapusunu veya arabanın ruhsatını alıp geleyim daha iyi.10-20 ile kurtarırsanız çok iyi Bu paketi bugün bir yakınım için hazırladım. Dışarıdan almaya kalksa en az 1.500 öderdi. Kendi gelip alsaydı 100 TL daha da ucuza alabilirdi, bana 30 km uzakta olduğu için mecburen yakıt masrafı ekleyeceğim.