Duyuru A'dan Z'ye Herşeye Zam Bekletisi Var İhtiyaçları Ertelemeyin

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
M.....s tanınmış zincir market az evvel çerez alacaktım etiket fiyatlarını değiştiriyorlardı vaz geçtim henüz etiketini değiştirme sırası gelmemiş olan reyona hızlıca gittim cips aldım günü pardon anı kurtarmış oldum.

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
ülke olarak üstümüzde büyü var. başka bir açıklaması yok. göz göre göre bataklığa saplanırken, bataklığın sahibi olan parti halen el üstünde tutuluyor. bu partiyi savunanların, bu ülkeden intikam almak için nasıl bir şey yaşadıklarını düşünüyorum. resmen ülke daha da batsın diye uğraşıyorlar.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
ülke olarak üstümüzde büyü var. başka bir açıklaması yok. göz göre göre bataklığa saplanırken, bataklığın sahibi olan parti halen el üstünde tutuluyor. bu partiyi savunanların, bu ülkeden intikam almak için nasıl bir şey yaşadıklarını düşünüyorum. resmen ülke daha da batsın diye uğraşıyorlar.
Haklısınız

Ömer Çolak Çevrimdışı

Ömer Çolak 

Süper Üye
17 Tem 2021
1,051
29
M.....s tanınmış zincir market az evvel çerez alacaktım etiket fiyatlarını değiştiriyorlardı vaz geçtim henüz etiketini değiştirme sırası gelmemiş olan reyona hızlıca gittim cips aldım günü pardon anı kurtarmış oldum.
Reis migrosun hakkını yememek lazım, temel gıdada zararına satışlar yapıyorlar sık sık. Migrostan başka aldığından ucuza ürün satan yoktur muhtemelen. Özellikle sebzede deprem zamanı nakliyesini temizliğini dahil etmeden bile zararına ürünler sattılar.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,479
Reis migrosun hakkını yememek lazım, temel gıdada zararına satışlar yapıyorlar sık sık. Migrostan başka aldığından ucuza ürün satan yoktur muhtemelen. Özellikle sebzede deprem zamanı nakliyesini temizliğini dahil etmeden bile zararına ürünler sattılar.
Ülkenin büyük bir çoğunluğu Üç harfli marketlerden alışveriş yapıyor.

Daha fazla ve kaliteli ürünün grupların olduğu
Migros, Groseri vb. yerlere sadece gezmeye gidiyorlar.

F Çevrimdışı

Fet1735

Süper Üye
25 Ağu 2018
770
Ülkemizde bir şeye ihtiyacınız varsa düşünmeden anında alın.
1 hafta ertelemek büyük zarar getirir.
Ben bu seçimden sonra artık umursamamaya başladım.
Karı koca emekliyiz. Kirada dairemiz var.
Oğlumuz Türkiyenin en iyi orkestrasında çalıp söylüyor.
Ekonomik olarak durumumuz Ultra iyi.
İphone 14 Pro max 100.000 TL olmuş bizi zerre etkilemez.
Biz istedik herkes mutlu yaşasın takdir buymuş.
O yüzden çokta umurumda değil.
Benim derdim İspanyaya bu yıl mı gideyim 2024 de mi gideyim. 😂

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Ülkemizde bir şeye ihtiyacınız varsa düşünmeden anında alın.
1 hafta ertelemek büyük zarar getirir.
Ben bu seçimden sonra artık umursamamaya başladım.
Karı koca emekliyiz. Kirada dairemiz var.
Oğlumuz Türkiyenin en iyi orkestrasında çalıp söylüyor.
Ekonomik olarak durumumuz Ultra iyi.
İphone 14 Pro max 100.000 TL olmuş bizi zerre etkilemez.
Biz istedik herkes mutlu yaşasın takdir buymuş.
O yüzden çokta umurumda değil.
Benim derdim İspanyaya bu yıl mı gideyim 2024 de mi gideyim. 😂
Ne olur ne olmaz ertelemeyin gidin.

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,686
40
Ustam ne kadar lazımsa söyle ben sana fabrika çıkış fiyatından yollayayım en kalitelisini 🙂

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Ustam ne kadar lazımsa söyle ben sana fabrika çıkış fiyatından yollayayım en kalitelisini 🙂
Teşekkür ederim.
Misafirim vardı bugün bir şeyler içelim yanında da çerez yiyelim dedik kısmet olmadı cips ile idare ettik sorun değil 10 lira fazla verip veya 20 lira fazla verip alabilirdik konu zam olunca yazma gereği duydum. :)

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Ne mutlu Türk'üm Diyene! Kelimesine Tahammül edemeyenler Türkiye Cumhuriyetini yönetiyorsa Burada Hainlik ararım ben Arkadaş.
Bunu dedim diye beni içeri alırlar bu kelimeden rahatsız olanlar için işlem yapmazlar orası ayrı :kiskis

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,686
40
Teşekkür ederim.
Misafirim vardı bugün bir şeyler içelim yanında da çerez yiyelim dedik kısmet olmadı cips ile idare ettik sorun değil 10 lira fazla verip veya 20 lira fazla verip alabilirdik konu zam olunca yazma gereği duydum. :)
10-20 ile kurtarırsanız çok iyi 🙂 Bu paketi bugün bir yakınım için hazırladım. Dışarıdan almaya kalksa en az 1.500 öderdi. Kendi gelip alsaydı 100 TL daha da ucuza alabilirdi, bana 30 km uzakta olduğu için mecburen yakıt masrafı ekleyeceğim.

EFAE4C59-E003-4AD9-85C6-B14AD8B17103.jpg

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
10-20 ile kurtarırsanız çok iyi 🙂 Bu paketi bugün bir yakınım için hazırladım. Dışarıdan almaya kalksa en az 1.500 öderdi. Kendi gelip alsaydı 100 TL daha da ucuza alabilirdi, bana 30 km uzakta olduğu için mecburen yakıt masrafı ekleyeceğim.

EFAE4C59-E003-4AD9-85C6-B14AD8B17103.jpg
Ben evin tapusunu veya arabanın ruhsatını alıp geleyim daha iyi. :)

Geri
Üst Alt