Duyuru A'dan Z'ye Herşeye Zam Bekletisi Var İhtiyaçları Ertelemeyin

Merlot Çevrimdışı

Merlot 

Aktif Üye
26 Ara 2018
272
50
Ulen nasıl bi cendereye düştük arkadaş sürekli hesap kitap yapmaktan yaşamaya fırsat bulamıyoruz
Bir haftadır almayı planladığım tlf alayım mı almayayım mı diye düşünürken hart diye 2100 geçirmişler
Ama hak ettik biz bunları 😤

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Ulen nasıl bi cendereye düştük arkadaş sürekli hesap kitap yapmaktan yaşamaya fırsat bulamıyoruz
Bir haftadır almayı planladığım tlf alayım mı almayayım mı diye düşünürken hart diye 2100 geçirmişler
Soğana patatese yedirmediler adamı şimdi ne bulurlarsa yesinler :haha1

Merlot Çevrimdışı

Merlot 

Aktif Üye
26 Ara 2018
272
50
Soğana patatese yedirmediler adamı şimdi ne bulurlarsa yesinler :haha1
Mukadderat ...!
ne diyek:kiskis:krotey
Fx9vnaoWYAAw-GN.jpg

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,480
Olayın özü şu.
Hiçbir şey sahibi olmayan yada olması da mümkün olmayan alt gelir grubu.

Gözünü orta gelir grubunun refahına dikmiş durumda.

Ben gezemiyorsam o da gezmesin
Ben yiyemiyorsam o da yemesin
Diyecek kadar gözlerin kan, kalplerini kötülük bürümüş.

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
Olayın özü şu.
Hiçbir şey sahibi olmayan yada olması da mümkün olmayan alt gelir grubu.

Gözünü orta gelir grubunun refahına dikmiş durumda.

Ben gezemiyorsam o da gezmesin
Ben yiyemiyorsam o da yemesin
Diyecek kadar gözlerin kan, kalplerini kötülük bürümüş.
"Adamın biri hakkın rahmetine kavuşmuş. Günahları ağır basmış olacak ki, cehenneme düşmüş. Cehennemde, yanlarında ülke adı yazan kocaman birer kazan, her kazanın başında da birer zebani varmış. Kazanda kavrulup duranlardan kazara başını çıkarabilen olursa, zebani elindeki dev sopayla onu aşağıya itermiş. Bir tek, yanında “Türkiye” yazan kazanın başında zebani durmuyormuş. Bizim adam kendi kazanına atılmadan zebanilerden birine sormuş: “O kazanın başında niye zebani yok?” Zebani demiş ki: “Türkiye’den gelenleri kendi hallerine bırakıyoruz, aralarından sivrilen olursa diğerleri onu hemen bacaklarından aşağı çekiyorlar.”"

Geri
Üst Alt