Çocukları okul-kreşe , hanımı işe bırakıyorum 22km. Akşamda dönüşü var oldu mu sana şehir içi 44km.Eve 2. araçmı???
yoksa ironi mi bu
Bunu paylaştığım günün ertesi zam yağmuru başladı UstamSanırım başlık değişecek zam gelmeyen ürün kalmayacak gibi
Bilyorum seçim haftası gramı 1250 lira olan altın şu an 1500 e yaklaştı dolar euro ona keza nasıl zam olmasın benzin 2 lira 70 kuruş zam yedi nasıl her şeye zam olmasın.Bunu paylaştığım günün ertesi zam yağmuru başladı Ustam
Diyanet İşleri Başkanlığı, "Fiyatları tayin eden Allah'tır"Bilyorum seçim haftası gramı 1250 lira olan altın şu an 1500 e yaklaştı dolar euro ona keza nasıl zam olmasın benzin 2 lira 70 kuruş zam yedi nasıl her şeye zam olmasın.
Bu tür söylemlere inanan var mı?Diyanet İşleri Başkanlığı, "Fiyatları tayin eden Allah'tır"
Belli olmuyor mu.?Bu tür söylemlere inanan var mı?
FarkındayımBelli olmuyor mu.?
Bu durumda dış güçler demek daha doğru olur.yahu Allahı olur olmaz yer de işe sokmayın!
onun sevgili kulları olarak biz insanlar her ne halt ediyorsak ki hemen hepsi
yalnış-günah v.s işler bunda haaşa Allahın ne dahli olabilir?
senin benim beyinsiz işlerimizin hesabını merak etmeyin,işte Allah ses bunu
soracak bizlere
o zaman sorguda ne diyeceğiz!
ne diyoruz bu alem "imtihan" yeri!!!!
Akıl-fikir bahsetmiş bizlere,yok Allah yaptı yok Kader yok bilmem neye sığınıp kendi
beceriksiz işlerimizi Allahı dahil etmeyin yaw,günaha giriyor bazıları haberleri bile yok!
Biz değil, başkalara sürekli birşeyler söylüyor. Haliyle yanlışta-doğruda olsa fani kulaklarımız bunu işitiyor.yahu Allahı olur olmaz yer de işe sokmayın!
onun sevgili kulları olarak biz insanlar her ne halt ediyorsak ki hemen hepsi
yalnış-günah v.s işler bunda haaşa Allahın ne dahli olabilir?
senin benim beyinsiz işlerimizin hesabını merak etmeyin,işte Allah ses bunu
soracak bizlere
o zaman sorguda ne diyeceğiz!
ne diyoruz bu alem "imtihan" yeri!!!!
Akıl-fikir bahsetmiş bizlere,yok Allah yaptı yok Kader yok bilmem neye sığınıp kendi
beceriksiz işlerimizi Allahı dahil etmeyin yaw,günaha giriyor bazıları haberleri bile yok!